Zubeydemavi Merhaba arkadaşlar doktorunuz hangi vitaminleri önerdi degerlerinize göre nasıl bir yol izlediniz hamgi ilaçlara gerek duydunuz
aysenurbahadir Zubeydemavi yaklaşık 5 aydır gynoferon ve decavit kullanıyorum son 1 aydır da devit-3 d vitaminine başladım 😊
Fatma2277 Zubeydemavi magvital 360 magnezyum ilacı , monovit d vitamini, bir tane Demir ilacı vardı ismini unuttum. Bir de ecopirin kan sulandırıcı
Bittercikolata Zubeydemavi 12 haftaya kadar folidoce, 12. haftadan sonra decavit, ferrum ve coledan D3 🌸
Nslhnkr Zubeydemavi elevit pronatal vitamin sabah 1 tane içiyorum. Demir hapı da gyno ferro sanol sabah aksam 1 er tane içiyorum
Zubeydemavi Fatma2277 degerleriniz düşük olduğu için mi bunları kullaniyorsunz birde kacinci haftadan başladınız
Zubeydemavi Bittercikolata bunlar ne işe yarıyor acaba 🤗 ya kusura bakmayn ilk hamileligim ve bilmiyorm
Fatma2277 Zubeydemavi magnezyumu agrılar için sağlık ocağı vermişti doktorum çok önermedi ama arada kullanıyorum. Aslında değerlerim düşük değildi ama düşmesin diye Demir ilacı verdi. Ecopirinde corona falan olursam pıhtılaşma olmasın diye. D vitamini de bebeğin gelişimi için çok önemliymiş o yüzden
Bittercikolata Zubeydemavi folidoce folik asit 12. Haftaya kadar kullanmak şart. Decavit içinde bir sürü vitamin barındıran bı vitamin takviyesi, ferrum demir ilacı, coledan D vitamini 😊
34_21_23 Zubeydemavi bütün değerlerim normal di sadece d vitamini düşüktü onun içinde ayda bit tane alacağım ampul d vitamini verdi. Kan değerlerim normal olduğu halde Demir ilacı kullanıyorum. Birde Multivitamin regenesis max kullanıyorum
Sevde0281 Zubeydemavi sadece bir ay fero sanık kullandık doktorum bir ay yeterli gelecek ay tekrar kanına bakıp gerekirse veririz dedi. Başka vitamin kullanmıyoruz şu an yarın sağlık ocağına gideceğim bakalım doktor ne diyecek
Busgktp Zubeydemavi 13. Haftadan itibaren gyno ferro sanal demir ilacı, devit-3 ve efa mom diyede bir vitamin takviyesi alıyorum. İlk kontrolümde kan değerlerime bakmıştı doltorum sonrasında bir daha bakmadı su an 18. Haftalıgız. Belki ilerde tekrar ister 😊
Eski9 Zubeydemavi regenesis Max vitamin venatura d vitamini şurup seklinde denir ilaci adını unuttum arada da magnezyum. Demir hapını düzenli içemiyorum ara ara kabız yaptığı için 🙁