Love-in Mavi87 yemekten ziyade öncesinde emerek tuzunu ağızda sindirmeye başlıyoruz. En son emecek tadı tuzu kalmayınca çekirdeği ile birlikte yutuyoruz. Şifan olsun canım.
Mavi87 Love-in tamam canım mutlaka denicem, tuzunu emip bitirince yerim büyük biraz zeytinler, en son yiyincede aynı etkiyi verir sanırım küçük olsa direkt yutardımda. Hatta hazırlayıp koycam şimdi arada gelen bulantıya da iyi gelcekmi bi deneyim 🌺
SevgiErcan Gull_94 aç kalmak bile bulandırıyo her türlü bulanıyo kraker yedim midem eşkidi ağzımda inanılmaz bi. Ekşili var
Ruya89 SevgiErcan ilk gebeliyimde bende ne yaptiysam gecmemisti cok kötüydüm simdi ücüncü bebegime hamileyim yine bulantilarim var ama zorda olsa midemi hic bos birakmiyorum seni suan o kadar iyi anliyorum ki canim kiyamam ya allah yardimcimiz olsun😢
Alyasibel SevgiErcan Doktoruna söyle prilam yazsın gece yatmadan 2tane içip yatıyorum sonra öğlen tekrar 2tane
Azraamine SevgiErcan canım 18 haftaya kadar hep istifra ettim salata tuzla ayva ye naneli sakız çiğne kuru ekmek ye bana bunlar çok iyi geldi 🤲
Cansuu1706 SevgiErcan daha baslangictasin ☺️ ben sabhlari surekli wcdeyim 11 haftalik olduk azalmasi gerekirken artiyor sanki 🤣
Momyloading SevgiErcan doktor bana prilam dr diye bir bulanti ilaci vermişti tek çözüm o olmuştu beni rahatlamisti baya yoksa yemeklerin düşüncesi bile midemi bulandiriyordu. Simdi son haftalardayız mide bulantım geri geldi ama baştaki gibi değil cok şükür
mervedemirr Momyloading nasıl kullanıyosun hayatım prilam ı bana günde 4 kere dedi ama benim azaldı kusmalarım 14+3 deyiz şuan 4 kere içmek istemiyorum ama merak ettim aç mı alıyosun tok mu