Ayseege6156 Nesrincente yok kolunu sokuyo kız yok🤣🤣🤣 ay çok güldüm ya iki parmak sokup kemik yapına bakıyor 5 sanşyelik olay kasma rahat geçiyor acı filan yok 😅😅
F-Gemi Nesrincente yook yaa 2parmağıyla kemiğine bakıyo 3sn bişi 5sn bile bulmuyodur korkulucak hiç bişisi yok eğerki daha önce alttan muayene olduysan onun gibi aynı. Ben bi kaç sefer alttan muayene olduğum için bana hiç acı ağrı korku panik olmadı 🙈🤭
istanbul3434 Nesrincente kim dediyse senle fena dalga gecmis. Iliskiye girmekten cok daha kisa ve kolay emin olabilirsin, 3 saniye. Doktor once jel suruyor sonra 2 parmagi ile 3 saniye bakiyor birakiyor.
Nesrincente Esoo0698 ay ne bılem Vala yarın catı muayenem var kımısı yumruk falan dedı cok stres yaptm
Nesrincente Ayseege6156 of ya ne bılıyım aksam okudum burda rahat korkulacak bısı degıl falan dıyodu herkes rahatladım sonra birisi yumruk dedı bugun stres yaptm yarın catı muayenesi yapacak doktor cok gerildim bı sorayım dedm
busra_55 Ayseege6156 parmak mı? Bi aletle falan baksalar olmuyo mu parmak saçma geldi evde mi doğum yapıcaz
Ayseege6156 Esoo0698 ay allahım ya hala gülüyorum niye insanlar böyle korkutuyor bu hamile kadınlardan ne istiyorlar ya 😅😅
Nesrincente F-Gemi ya İcim rahatladı olmustum onceden alttan muayene kımısı yumruk falan dedı Vala cok gerildim zaten sezeryana donebılır acıklıgım yoksa suyum sınırda dıye
Esoo0698 Nesrincente Ay benide korkuttun ya 😂 Çok şükür öyle bişey yok çünkü ben 25 haftalıkken alttan muayene olduğumda bir makine soktular bide parmakla baktılar 🤷♀️ Yumruk diyince korktum 😂
Shr1 Nesrincente yumruk denilen şey kemik yapın müsaitse doktorun yumruğunun girebileceği bı yapıda demek anlamına geliyor yumruk bu 😀 yoksa sokma falan değil insanlar yanlış anlıyor
Ayseege6156 Nesrincente allah aşkına kim söyledi onu ya boşver canım sen takılma ona çok basit bir işlem
F-Gemi Nesrincente yok yok hiç korkma öyle yumruk olurmu hiç allah korusun zaten bi yumruk nerden baksan 7 8 cm filan yani mantıken olcak iş değil 🤭😂
Raymalifalitiko Nesrincente yumruk mu ???? İnsanların hayal dunyasi da pek genismis valla nasil bir fantazi bu.. Yumruk nasil girsin tövbe tövbe 🤭
Nesrincente Esoo0698 ay Vala sormasam sabaha kadar catlıcaktım bende oyle stres oldum yani en azından ogrenms olduk 😊
Birgul6581kwkq Nesrincente yemin ederim bak yarın olunca anlarsın ama gerçekten çok rahat hiç acı yok rahatça gir muayaneni ol hiç korkma🥰