Sevdae Demir06 anladım canım tansiyonum önceden mi vardı şimdi mi çıktı diye bakacaklar galiba tansiyon hapı da kullanıyorum ya onu devam edecem mi bırakacak oyum diye bakarlar galiba
Demir06 Sevdae hamilelikle ilgili oluyor genelde.Geçmiş olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Beyzabuglem Busra3509 sizinki nasıl çıktı canım ben de şimdi ölçtüm tansiyon 11 e 8 çıktı nabız 101 çıktı doktoru aradım normal dedi
Sevdae Beyzabuglem vallaha ya Allah başka dert vermesin inşallah da çıkıyor düşüyor tansiyon ilaç içmesem daha tehlikeliymiş Allah göstermesin gebelik zehirler bile dedi
Busra3509 Beyzabuglem normal sizin evet Benim nabzım yüksek cıktı taşikardi var bende 🤔 hep yüksek benim nabzım carpıntı cok bende
Beyzabuglem Busra3509 ben.bugun doktoruma gittim PASSİFLORA diye bır şurup verdi vücudu rahatlatiyormus birde DİDERAL diye hap verdi çarpıntı için istersen sende bir görüş derim canım
Fstkcshp Sevdae bakmayalı çok sene oldu EKG şimdi birşey derim yanlış çıkar gereksiz paniğe sürüklemek istemem sizi. 🥰 geçmiş olsun.
Busra3509 Sevdae çarpıntı cok oluo nefes zor alıorm Nabzım yüksek olunca. İlac varda mecbur kalmadkca alma dedi doktor bebek icin
ece_2206 Busra3509 yaa bana da öyle söyledi bugun 180 çıktı nabzım ilac verırım ama hiç tavsiye etmiyorum dedi allahtan bebek kıpır kıpırdı ultrasonda :)
Busra3509 ece_2206 benim sürekli çarpıntı Problemim oluyor nabzım sürekli yüksek Ben de indir şey diyorum çarpıntı geldiği zaman kalbim ağzımda atıyor doktor da bana ilaç veririm ama almaman daha iyi dedi