burcumelis Kolumu kaldırcak halim yok ya 2 yasında kızımda var hava soguk dısarı cıkamıyoruz evde napcağımızı şaşırdık genel temizliği pazar günü esimle yapıyoruz hafta ıcı sadece bulasık yemek ugrasıyorum hiçbişeyr halim yok ağırlaştım cok sizde nasıl durum
Ozgglt_ burcumelis 33 haftalığım bende tüm gün yattım halsizim kırgınlık var sanki üzerimde canım hiç bişey istemiyor yemek anlamındada iş anlamındada çözemedim bende sadece uyumak uyumasamda yataktan çıkmak istemiyorum
Erimannesi burcumelis bende 33 haftalığım herşeyi yapasım geliyor sanki erken doğum olacakmış ta hazır olmam gerekliymiş gibi sürekli temizlik yapasım var nedense.. 🙄
mucizemi_beklyrm burcumelis bende uyku yok ama hepp yorgun haldeyim canım bişey yapmak istemiyo 33 hafta bitiyo daha çok var zaman durdu sanki ya. Yemegi zor yapıyorm. Sağa sola yatmaktan artk yanlarım acıyo hamişliğin bence en zor dönemi son ay 🤦♀️😔
ysfali06 burcumelis aynısından benden de 😅 Bugün tam 31 olduk 4 5 gün öncesine kadar mis gibiydi hamile olduğumu yeni anladım desem yeridir, yerimden kalkamıyorum birşey yaptığım da yok 2 kişiyiz zaten Bi kahvaltı hazırlıyorum Bi akşam yemeği o bile yoruyor 🤷♀️
feyzos burcumelis 34+4 benim de iki yaşında kızım var hiç bişey yapasim yok kolay yemekler günlük işler zor geliyo 🤷
burcumelis feyzos gün içinde kızınızla napıyosunuz o neler yapıyor gün içinde ne yapmaktan hoşlanıyor zaman geçirmek icin ben bazen napcagımi bilemiyorum da