Tugcek33 Burcuaakyool sanada maşallah canım🧿 sağlıkla gelsin bebişler🥰 Ayseege6156 kız benimki ikiz tek olsa belki benimde olmazdı🤣 Esosun AA ne güzel sizinde mi ikiz gebelik🙈 çok farklı ya ikiz olunca göbüşte önde gidiyor, haraketlerini de çok erken hissettim. Benim oğluşlarım gününden önde gidiyor kilo almamışım ama annelerini şişirdiler🤣
Ayseege6156 Tugcek33 aaa öylemi ne güzel allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin şimdiden de yardımcın olsun 😅🌸🥰
Esosun Tugcek33 ay yok ben teki zor taşıyorum senin ikiz olduğunu farketmedim😂😂😂 maşallah 🧿 bebişlerine ve sana 😊 biz tekiz yatıyoz öyle düşük riskimiz çok
058elf Burcuaakyool oyy maşallah 🧿 tesettürlü olduğum için foto atmıyorum uygulamada casus erkekler olabiliyo😂 ama bizde 26+6 yız baya baya belli ediyo kendini minnoşum🥰
Tugcek33 Esosun teşekkürler, evlat olunca iki tek farketmiyor taşıyorsun😉🥰 bizimde düşük riskimiz çoktu zor günler geçirdim, çok şükür şimdi daha iyiyiz🙈
Esosun Tugcek33 ay canım size de çok geçmiş olsun bende rahim ağzı kısalığı var soğuma kadar yat dedi doktor çürüdüm resmen😊 ama yatıyosun işte başka bişey olsa asla yatmam da bebek can taşımak kolay değil 😊
miraninannesi1 Burcuaakyool https://hizliresim.com/oWJVXf Umarım Olmuştur 22 Haftalık Olduk Oğlumla İkinci kez Anneliği Tatmak Gibisi Yok 💙