Hfs_1907 Merhaba hanımlar ☺ Şeker testi için öğleden sonra 15.40 için randevu aldım. Saat kaçtan sonra yiyip içmemem gerek acaba Test içn bu saat uygunmudur ki? Yaparlar mı testi? Kaç saat aç olarak gtmm lazım ki
Chucky Hfs_1907 ya benim de perşembe var ilk gebeliğimde drum yaptırmadı gerek yok dedi bunda da şekerim aynı biri yaptır diyor biri yaptrma çok kararsızım
H-melek Hfs_1907 gün boyu aç olmanız lazım o saate kadar nasıl dayanacaksınız , bana su Bile içmek yasak uyandıktan sonra demişti hemşire
Hfs_1907 Anladım çok teşekkürler Bnde tarihi değiştirdim zaten sonuçları almayı vakit kalmıyor diye 1 saatte bir kan veriyoruz ya
Neseee Hfs_1907 sabah saatleri senin içinde bebek içinde en iyisi aç karnına kan verip üzerine kahvaltı ve şekerli içeceği içip yarım saat 1 saat sonra tekrar kan veriyosun yarın da ben aile hekimliğinde yaptrcagm bugün sağlık ocağındaki hemşirem bu şekilde demişti
Neseee 3prensesannesiii evet yapiyolarmis bende yeni öğrendim ama kendim sordum yine onların bişey dicegi yoktu uğraşmak mi istemiyolar nedir bilmiyorum ilk oğlumda devlet Hastanesi’nde yaptırmıştım