heyymomm spaceship hahaha resmen beni anlatmışsınız 😄 sizin de mi yalancı sancılarınız çok fazla acaba benim öyle 🥺
Sehermahsum7321 spaceship ayy benimde öyle idi herşey Faso fiso oldu 40+2 gördüm CNm inşallah görmezsin.
spaceship Sehermahsum7321 ayyyy dayanabilir miyim o kadar bilmiyorum ki, ağrılarım çok arttı 😰 bir de sezaryen planlıyoruz sanırım 39 sonrasını beklemeyiz…
_eylul09 Papatya0605 son 15 bizim de . Nst sancılar çıkıyor. Adet sancılarım oluyo. Batmalar oluyo. Ama hala bekliyorumm 😬 gelse artıkkkk 😊😊
F-Gemi Papatya0605 bebeğinin cinsiyeti ne acaba 🤭 benimde son 12 gün kaldı ama bakalım belki süpriz yapar kızım geliiverir diye 4 gözle bekliyoruz😅🥰
Papatya0605 F-Gemi ay inşallah inşallah sancılar başladı bende çarşamba günü bi gidicem gelme dedi doktor doğuma kadar ama sancıma bakılsın bi belki muayenede eder açılma olarak onuda yapmicam dedi çünkü ilki normal olduğu için
F-Gemi Papatya0605 ay hadi Allah yardımcın olsun inşallah ya 🥰 ilki normalse bu doğumun kolay olur allahın izniyle.🤲🏻 Aynen sen yinede git kontrole nolur nolmaz için rahatlar en azından. Darısı benim başıma artık😃