akdemirnurcan kuygur benimde 38 haftalıkken 3400 dü bende bugun 39 oldum yarın kontrolüm var bakalım normal doğum mu sizinki
kuygur akdemirnurcan öyle gözüküyor inşallah bakalım 😄 nst de sancılar çıkıyor arada hissediyorum ama öyle aman aman sancım yok bebekte doğum pozisyonunda daha kanala inmemişti ama
Zgr26 Son_17gun çok sevindim 🥰 darısı yarın benim başıma inşallah. Spinal istiyordum ben de ama pıhtılaşma sıkıntısı sebebiyle genel yapılacak.
houseofyilmaz Son_17gun merhaba. Nasil gecti dogumunuz 😊bebeginiz nasil? Kilosu ultrasondan yuksek cikti sanirim
Son_17gun houseofyilmaz 75 gr fazla çıktı 2575 gr doğdu çok güzel bir doğum yaptım kendimi sezeryan olucam diye hiç korkutmadım tek sorunum şu an göğüs ucu yok😊
261018 Melekanne2606 aynen öyle canım eğer gününü beklerse doktorda geçer dedi sezeryana gün veririm dedi
MuhammedMusab likapaa53 ekstra bişey yemedim aslında sabah akşam süt içtim sadece eşim 4800 doğmuş sanırım genetik ten 😄
261018 Melekanne2606 sanırım mecburi sezeryan oranı çok artmış bu ara kime sorsam sezeryan büyük ihtimalle diyor
MuhammedMusab Melekanne2606 perşembe kontrole gidicez cuma ya da Cumartesi suni sancıyla başlatılacak inşallah 0 açıklık 0 sancı bakalım nasıl olacak
houseofyilmaz Son_17gun 2300 diye hatirliyorum ben. Valla cok sevindim. Saglikli mutlu uzun bir omru olsun insallah 🙏🏻🙏🏻 Cikar o da hic pes etmeyin :) bol bol emzirmeye calisin.
Paula hili61 ay sizde mi yalnız değilmişim. Aslında abartmıyorumda günde sadece 2 kez yiyorum o kadar.
Melekanne2606 MuhammedMusab Ay benimde cuma günü kontrolüm var 37+3 olmuş olcam 4 kg olursa eğer benim doğumu da başlatırlar mı acaba heyecan yaptım bak şimdi🥰🥰 benim 2 haftadır sancılarım da çıkıyo zaten ama açıklık yoktu 🥰
MuhammedMusab Melekanne2606 ben normal istediğimi söylediğim için doktorum çatı kontrolünde de sorun çıkmayınca tamam dedi sizde doktorunuza danışırsınız ben cuma günü 38+ 1 olmuş olucam
Melekanne2606 MuhammedMusab Bende normal istediğimi söyledim çatı muayenesinde benimde sorun çıkmadı canım