minikmucizemmmmmm Semanur21 inşallah Allah razı olsun inşallah sende bi avazda doğum yaparsın sağlıklı hayırlı şekilde çok sağol cevapladığın için❤️
Semanur21 minikmucizemmmmmm allah razı olsun canım ne demek o bekleyişi iyi bilirim yardımcı olduysam ne mutlu rabbim gönlüne göre versin inşallah 🥰💜
co2041 Hkenar12 5 haftalık hamileyim ilk defa bugün doktora gittim doktor sağ yumurtalığımda 4 cm çikolata kisti olduğunu söyledi ama ilaç falan bi şey demedi ben de tedirgin oldum açıkçası çok açıklama yapmadı başka bir doktora gitmeyi düşünüyorum
gulsegulse minikmucizemmmmmm yeni evlisiniz ve lütfen aldırmayın kistinizi ameliyat olmayın.Çikolata kistiyle 3.hamileliğim ilk hamileliğimde farketti doktorum.Haberim bile yoktu 8cm çikolata kistim olduğundan ve 2.ayda hamileydim.
minikmucizemmmmmm gulsegulse maşallah Allah sizinde kucağınıza almayı nasip etsin. Ameliyat hiç düşünmedim ben doktorda düşünmedi sağolsun umut oldunuz bana en iyisi kafaya takmamak ben çok taktım öğrendiğimden beri ama takmıcam artık herşey Allahtan gelir