Delice_zeytin Merhaba arkadaşlar 15. Haftada cinsiyet değişimi yaşayan oldu mu ? Doktordan bacak arası foto istediğimde o tarz foto vermekten hoşlanmıyorum dedi 😀ama kız dedi 😀 bir tane foto verdi bu durumda olan var mı https://hizliresim.com/lvxzNc
Haziranannesi92 Delice_zeytin senin bebeğin istersen sadece organının fotoğrafını bile isteyebilirsin saçmalamış doktor. '
Su1985 Delice_zeytin 16 haftama kadar kız geldim 16. Haftamdan sonra net olarak erkek dedi doktorum 🥰 kız erkek bana farketmez gerçe sağlıkla gelsinde evladımm🙏🏻
zeratzelal Delice_zeytin bende bugün kız plduğunu öğrendim 2. Kez kız denildi 16 ve 17 haftamda hayırlı olsun seninde bacak arası boş dediyse gördüyse değişmez bence ☺️
Aygul01 Delice_zeytin cinsiyet değişmez doktorun yanlis tahmini olur. Daha ana rahmine düşerken cinsiyeti belli cocugun ama doktorlar bazen yanlis tahminde bulunabiliyorlar
Delice_zeytin Haziranannesi92 bende onu anlamadım ya işte asıl doktorum il de ben suan ilçedeyim 2 hafta sonra netleşir inşallah o doktoruma gidicem nasipse
Delice_zeytin Asyaayaz1 ya yanılacağımı sanmıyorum dedi ama foto isteyince o anda , vermekten yana değilim dedi 🤷♀️
Delice_zeytin Su1985 size bacak arasını net gördüğünü söyledi mi foto germedi mi yanş kız dediğinde ? 16. Hafta benimki gibi küçük değil yani 😊net erkek mi acaba diye tereddüt etmiyor musun şimdi ☺️
Delice_zeytin zeratzelal ya işte net olması iç rahatlatıyor kız erkek fark etmiyo ama foto vermemesi tuhaf oldu
Leylaa6549 Meraba bende 13 haftalık ken erkeğe benziyor %90 denildi bugün devlette rabdavum vardı kan vermiştim oda baktı kıza benziyor kız olabilir dedi bende artık net detaylı udrasyonu bekliycem sabırla 🤲🤗
Delice_zeytin Leylaa6549 sanki en mantıklısı detaylıyı beklemek bu gelişmişlikte hala doktorların bu tavırlarda olması tuhaf 😀