babyberry blueberyy00 canım Allah sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin inşallah mutlulukların daim olsun. Kan verince bizlere de haber ver🌸
Gunleridag Yaa inşallah vardır 🙏🏻 Benimde çatlatma iğnemin 11.günü bugün henüz test yapmadım regl günümü bekliyorum . Umarım bende pozitifi görürüm ♥️ Sağlıklı bir gebeliğiniz olsun inşallah 🌸
Zehra516 blueberyy00 gidip kan ver canım daha emin olursun ama var benimkide böyleydi şuan 11 haftaljgiz😍
blueberyy00 Medine565621 evettt ilk 1 dk içinde çıktı hatta ilk inanmadım baktım koyulaşıyor elim ayağım titredi yarın kan vericem inşallah onaylanır
Zeycannn blueberyy00 onu bilmiyorum ama inşallah öyle değildir rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🌺😍
Ourmiracle blueberyy00 var kuzum ben kan bike vermemistim doktorumu aramistim gel yarin dedi. 4 haftalikti alttan muayenede keseyi 2 hafta sonra da bebegi gorduk sukur. Simdi 5 aylik oldu♥️♥️♥️♥️
Gmommysboy blueberyy00 benmde böyleydi pozitifti😍 negatifken hiiiç bişr şey çıkmamıştı vallaz…tebrikler🎊