Arass__ Mervekaynak doktoru ömrüm boyunca göremicem icin evet 😀 alışıktır onlar bunlara. Ama eşimin beni hep bakımlı görmüş olmasını istiyorum kıllı 🦍 gibi degil 😀 piskolojik olarak iyi hissetmem
Guul Arass__ sezaryanda zaten heryerinize örtü seriyorlar bacaklara karnınıza falan. Bitek kesecekleri yer açık. Ha sonradan acarlarsa ne bilim o anki kan falan derken doktor görmez bile bence 😀😀
incininannesi Ourmiracle benim ilk gebeligimde killandi hem göbeğim hem göğüs ucum hem çenem doktor bana da elleme alma hiç dökülür dedi almadım ve dökülmedi malesef gobegimle göğüsüm sıkıntı değil ama çenemi 3 günde bir ağda ile almak zorunda kalıyorum
Arass__ incininannesi benimde gitmemişti canım aynı gönekten kıllanmıştı ama bu sefer biraz fazla oldu baya rahatsı edici
incininannesi Ourmiracle evet ya çok kişi diyor döküldü diye ama benimkiler beni çok sevdi heralde kopamadik birbirimizden 😂
Dnz_yksr hanibazen bende alıyorum vallaha ama olsada eşimden utanmam tabi alınca insanin öz güveni artıyor o ayrı bisey 😆
hanibazen Dnz_yksr alınca göbek hep açık azcık çıkmaya başlayınca eşim göbeğimi açıp sevicek diye hep tetikteyim ajdjahd
GAda Arass__ sakın alma doğumdan sonra dökülüyorlar ben birazını ağda ile aldırmıştım diğerleri döküldü onlar dökülmedi sonra lazerle kurtuldum. Eşin şimdi görmüyor mu bu kadar da utanılmaz ki bence yapma derim karar senin