Parla_ Merhaba kızlar, yarım saat önce kan verdim. Betam kaç çıkmalı? Daha ilk kez veriyorum da bilenler bilgi verirse sevinirim🤗
Tugcek33 Parla_ regl günümde 774 çıkmıştı ikiz benim. 5 ve üste gebeliktir herkesin beta hormonu farklı çıkabilir önemli olan 2 günde 2 kat artmasıdır🥰
Kbraataselim Reglin tarihine bağlı canım benim gecikmenin 2. Günü 52 çıktı 4 gün sonra da 370. Birde geç döllenme olabiliyor. 10 dan yukarı çıkması gerekiyor ama.
Kbraataselim Parla_ dediğim gibi biraz döllenme gününe bağlı. Ama varsa bugün çıkar diye düşünüyorum. Umarım istediğin sonucu alırsın🙏🏼🥰
Kbraataselim Parla_ genelde testte çıktıysa doğru oluyor zaten. Bende ilk başta yanlıştır falan deyip inanamamıştım😂
Aysen3434 Merynurii bugün Parla_ bugün tekrar yaptır bakalım şimdi kaç çıkacak. Benim ilk 68 di 2 gün sonra 200 e çıktı. Ama bu rakam kişiye göre değişiyormuş. 2 kat artsın yeter..
Merynurii Parla_ sanırım başlarda sık sık baktırmak gerekiyor betaya benim doktorum yönlendiriyor hafta da bir yapiyorduk eğer artmamamissa iki günde bir kontrol edicez dedi bekliyorum