Aygul01 Muratnannesi ozaman ne mutlu sana. İlk defa duydum sifir agri oldugunu. İlk kalkışta mi ağrımadı 😂 zorla agritiracam bende 🤤😋
zeram Aygul01 evet zorla agriticaksiniz bence de.bakin yukarda kurtaj oldum cok agridi yazan olmus bende polip aldirdim ve kurtaj yapti sonrasinda sifir agri.simdi yalanmi soyluyoruz.oluyor demekki
Aygul01 zeram kürtajla sezaryen bir mi?? Hem size yalan söylüyorsun diye olmadı hanfendi size ne oluyor siz niye üstünüze alındınız kürtajı suan kıyasladınız sezaryenle ?
zeram Aygul01 ikisini kiyaslamadim ama iki kurtaj arasinda da fark varsa sez.lar arasinda da olur.gayet acik.birseyi hayir olamaz olamaz diye usteliyorsaniz bu nedemek?? karsi taraf uyduruyor demek.bana yazarsan cevap veririm tabiki
Drydnr Brcn90 35+4 te 3100gr dı 39 40 haftalar arasında yaparız dedi sezeryan için. makat duruş benimkide
Aygul01 zeram bırakında karsi taraf cevap versin o zaman ki cok kibar bi şekilde cevap veriyor sizin gibi kavga eder gibi konuşmuyor. Ben size bir sey sormadım hanımefendi siz kendinizi kasmayın.
gzdeakcy_123 Brcn90 aynı şeyi bizde yaşıyoruz canim hersey yolunda ama bebek donmemis 38 de aliriz dedi doktor donmezse