Semazrl Elif_erturul1 erken daha bana 6 haftalıkken gorunmeyebilir demişti doktor 8 e kadar bekle geç döllenme de olabiliyo görürsün inşallah 😊
Anne_yim Çok erken henüz ben 9 haftalıkken gittim doktor çok zor tesbit etti şüpheli gebelik bile dedi o kadar küçüktü erken daha 🥰
sblkguu @Elif_erturul1 Canım 2-3 hafta sonra tekrar git bu süreçte beslenmene özen göster. Benimde 6. Haftada boş dediler ama 8. de gördük çok şükür. Geç döllenme olabiliyor 🥰
Esra-07 Elif_erturul1 ben 1.5 aylık hamileydim ilk kontrole gittiğimde daha o zaman kese yeni oluşmaya başlıyordu
Esraanil 4+6 da göremedim canım 6+0 da daha yeni keseyi gördük çarşamba 7+0olcak kalp atışı için gidicem inşallaj duyabilirim. İçini ferah tut inşallah görürsün
Deryaaa1 En son betanız 169 sa iki güne iki gün arttığını varsayın ve hesaplayın bakalım bugün tahmini değeriniz 3 bin üstü mü çıkıyor? Benim de yarın 5+4 olacak keseyi görmeye gideceğim. Değer düzenli artmışsa yaklaşık 3 bin civarı olur dedi doktor. Bakalım çok heyacanlıyım☺️ @Elif_erturul1