Sunu Haftamda hala lekelenmem var. Annem bana hamileyken 9 ay boyunca kanaması olmuş. Acaba lekelenmenin devam ettiği hamileliklerde, bebişler genelde kız mı?
deletedmom80 Sunu maalesef canım lekelenme olunca kız olduğunu zannetmiyorum benimde kanamam oluyor sürekli bebeğim erkek sürekli yatıyorum bakalım Doğuma kadar böyle devam edecek mi?
esosh Sunu benim 15. Haftaya kadar sürdü. Affedersiniz bazen sümüksü, bazen ip ip, bazen çamurumsu kahverengi lekelenme. Çok şükür üç haftadır yok. Kılcal damarlar kanama yaparmış içte bebek kendine yer açtıkça, nedeni buymuş. Çok geçmiş olsun
GokceGenc Sunu lekelnmyle alakası yok sanırım cnm 13. Hftdayım bnde hiç lekelnmem olmadı bebeğimde buyuk ihtimal kızmış ssnde allh gnlune gore versin inşallah
Sunu deletedmom80 Allah yardımcımız olsun canın. Artık tuvalete bile gitmek istemiyorum, aynı manzarayı göreceğim diye 😔
deletedmom80 Sunu amin cümlemizin inşallah korkma sakın alalhın izni ile birşey olmaz ama içim rahat etsin diyorsan acile git bakıyorlar benimde hamileliğim rezil oldu bu yüzden sürekli kanama çok şükür bebeğimde iyiymiş ama yine de düşük olmasın diye doktor sürekli yatacaksın progeston içeceksin diyor
Sunu Hep gidiyorum canım. Çok şükür bebişte bi sıkıntı yokmuş. Bu haftadan sonra düşük ihtimali yüzde 5, sıkıntı olacağını sanmıyorum dedi doktorum. Hepsi Allah’a emanet 🤲
Sunu GokceGenc gönlümdeki de kız🙈😄 bi oğlum var zaten birde kız çocuk olursa süper olur ama hakkımızda hayırlısı tabiki🌸
GokceGenc Sunu inşllh kızın olur ozmn canımm 😊 bnde cok kız istedim ilk cocugum tabiki öncelik saglıklı olması erkek kız farktmz ama bi yanım hep kız dedi 😊 bklım degişmzse kızım olcak hyrlısyla inşallh