Ortmenanne16 12333544 bir arkadaşımın doğumu yürüyüş ile başladı sabahtan bı başlamış yürüyüş yapmaya ertesi gün suyu geldi 🙏🙏
sntn 12333544 her gün korunmasız ilişkiye girmek, yürüyüş, squat, merdiven inip çıkmak başlatıyor en azından başlamasına vesile oluyor diye biliyorum
Tubaaa90 12333544 12333544 daha 37haftalıksınıx erken geldi bana bende sıcak suya oturmak Doğumu kolaylaştırıyor diye duymuştum 37haftalıktan sonra oturmaya başlamıştım 1hafta sonra doktora kontrole gittiğimde suyum kalmamıştı acil Doğuma alındım sızıntı yapmış farkına varmadım o yüzden dikkatli olun derim o vakti saati gelince zaten gelecek
12333544 3prensesannesii bide bu gece sabahtan beri çok fazla sırt ağrım var kemer bölgesi tek ağrıyor ve sanki ıslandım gibi oluyorum baya akıntım geldi diyorum koşuyorum hiçbiley yok ıslaklık bile yok ama o his gittikçe artıyor oturduğumda ıslandım gibi sizce nomralmi bu belirtiler yaşadınızmı
Kiymet Ortmenanne16 ala ala acaba ondan mi yoksa ben de yürüyorum ama daha hic bisey yok ama tabi tum gun yureyemem ki ölürüm