Ruzgarperisi Bfduam canim bide bişey dicem. Bende yine bel ağrısı var.bugun hiss ettim devam ediyor hala. Geçen ay hamile kalınca da yani yumurtalama zamanından başladı bel ağrısı . Şuan yine aynısı. Tabiki hamile kalamam bu ay. Çünki eşim ayın 7si gitti.son ilişki o zaman olmuştu.adet bitiminde yani.1-2 kere. Afedersin böyle açık yazdığım için. Şeffaf akıntım var ve karnımda belimde hafif ağrılar var su an.bu günlerde başlıyor yumurtlama 3-4 gün sonra herhalde çatlar.
Bfduam Ruzgarperisi estağfurullah ne demek, adet sonrası kalanları da düşünürsek bilmiyorsun işte son ana kadar sürpriz olabiliyor.
Ruzgarperisi Bfduam hmm .o surpriz beni hiç bulmuyor malesef .😂. Yinede Allah kerim. O isterse herşey olur elbet 😇🤲
Bfduam Ruzgarperisi benimde şu ana kadar öyle olması ama bu öyle olmayacağı anlamına gelmez. Rahat ol arkadaşım inş vakti yakındır seninde.
Ruzgarperisi Bfduam inşallah canım. Allah bizide en yakın zamanda sevindirir .Amin . 🤲 .bat ne zaman?. Bende 30 mart gösteriyor. Bugün yumurtlama günüm galiba.cok şeffaf akintm oldu sabah. Dün sabahta oldu
Bfduam Ruzgarperisi yumurtlamayı değerlendirme şansın oldu mu? Eşinin işi biraz zamanlamada sıkıntı olabiliyor bazen senin. benim gecikmeli olunca bu ay bat biraz ileri attı, normalde 22 si idi, şu an 28 i.
Ruzgarperisi Bfduam yok canim .değerlendirme olmadı. Önümüzdeki aya bakicaz inşallah . Nisan ayı güzel gelir umarım .🤲
EsrSvm Mizgin2020 Sağol kuzum benim.Benim bu ay 1-2 gün erken yumurtlama oldu yarın yada Çarşamba adet günüm.Ama sancılarım var canım.Henüz lekelenmem olmadı ama adet olcakmışım gibi geliyor.Göğüslerim her zamankinden çok daha hassas o kadar.Senin nasıl belirtin var mı ?
Mizgin2020 EsrSvm vala kuzum dün den beri vajinanın içi kaşınıyor bu belirti olmayabilir belirtidir demiyorum zaten de onun dışında farklı bişey yok zatn daha 10 gün var
Mizgin2020 Bfduam yok vala hiç yoğunluk yok sadece gebelikleri görünce kendimin olmuyo diye üzülüyorum o yüzden fazla girmiyorum
EsrSvm Mizgin2020 Evet canım daha var.İnşaallah nasip olur canım benim.Eğer üzülüyorsan buradan biraz uzak durman daha iyi tabiki🌸 İnşaallah Hamileyim diye geldiğin günleride görmek nasip olsun 🤲🏻❤️