minikcivcivim Bfduam gittim canim şükür risk yok ama temizlik yaptığım içinn olmuş olabilir dedi progestan yazdı canim 🙏sagol canim
Bfduam minikcivcivim yorma kendini şu ilk ayları bi atlat hayırlısıyla. İş güç bitmez hiç. Canım sende şeffaf su gibi akıntı olmuş muydu, (yapışkan değil, su kıvamında/ renginde)
Bfduam minikcivcivim ovulasyon yapmıyorum Canım, ama alakasız bi zamandı, adetten 4, 5 gün sonrası. Ele yapışan değil bildiğin su gibi, rengide öyle.
minikcivcivim Mizgin2020 15 gun kalmis canim 🙏bende normalde Buğün gitmeseydim 14 gün sonra gidicektim ama bugün gitmek zorunda kaldım canim.. Inşallah bu ay doğal yollarla olur balim🙏🙏🌸
minikcivcivim Mizgin2020 aynen canim çekil bu ay olmazsa 🙏 muayne ücreti değişti biliyorsun demi canim
Bfduam minikcivcivim o da fena. Artı bide bulandığını düşün:) Benim folik asitten bile midem bulanıyor, var gerisini sen düşün:)
minikcivcivim Bfduam olabilir canim erken yumurtlama olmuş olabilir su gibi evet yumurtayı kırarız da sıvısı olur ya ona çook benziyor canim seffafdir 🙏
Bfduam minikcivcivim keske özel kapanmasaydı, burdan ne kadar yazılabilirse artık. Yumurtanın sıvısı yapışkan sümüksü ya, bu bildiğin su idi, ele yapışmıyor yumurta beyazı gibi sümüksü değil.
minikcivcivim Bfduam aynen bende öyleyim folik asitim toz değil artık hap olarak içiyorum dilime deydiği an bitti.
minikcivcivim Bfduam keşke hemde keşke 😞 Valla canim olabilir anlattığın kadarıyla yumurtlama akıntısi o ve her kadında bellli sivilikda olacak garantisi yok. Eğer adetin bitti ise ve afedersin karı koca olunmadiysa yüksek ihtimal yumurtlama akıntısi canim💕