Zeze2454 Bfduam geçen ay da böyle olduğu için pek ümit bağlamıyorum 3 gün kaldı bakalım olmazsam tekrarlarım testi
Ecemiz Zeze2454 markası ne canım testin benimde 2 gün var pazar adet günüm yarın yapsam çıkarmı acaba
Zeze2454 Ecemiz laboqulck markası testin. Çıkabilir canım ama çıkmazsa da üzülme adetin geçince takrar yaparsın
Bfduam EsrSvm Olsun, sonraki aylara inş. Hiç moralini bozma, anca beraber, ganca beraber arkadaşım, yine beraber bekleriz:)
EsrSvm Zeze2454 Canım benim kesin sonuç için adet gününü bekle mutlaka.İnşaallah gebelik vardır kuzum.
Ecemiz Zeze2454 canım yaptım ben ama baya silik çıktı freely di markası 5 liralık gözle görülür bile değil nerdeyse . 1 gün kaldı adetime
EsrSvm Zeze2454 Benimde dün akşam lekelenmem başladım canım :( Şuanda da adet sancım var.Bugün sökülür büyük ihtimalle.
EsrSvm Zeze2454 Mart ayında son çare hayıt tohumu kullanmayı düşünüyorum canım.Post açtım bakalım.Deneyip hamile kalanların yorumlarına göre hareket edicem.Yine olmazsa doktora gidicem tekrar
minikmucizemmmmmm Ben oldum kızlar dün😓 akşamında damla damla uçuk pembe akıntı gelmişti ama dün söküldüm🤦🏼♀️
minikmucizemmmmmm EsrSvm evet bu ay hayıt kullandığım için çok umutluydum test bile almıştım aksine erken oldum yaa neyse hayırlısı bu ayda soğan kürü yapcam
Zeze2454 EsrSvm inşallah olumlu sonuç alırsın canım 🙏🏻 Bende bu ay eşimin beslenmesine dikkat edicem geçmişte varikosel ameliyatı geçirmiş kendisi ondan şüpheleniyorum birde yumurtlama olduğunda üç günü değerlendiriyordum önümüzdeki ay gün aşırı değerlendirmeyi düşünüyorum sperm kalitesi açısından
EsrSvm minikmucizemmmmmm Ben de bu ay Hayıt tohumu kullanıcam son çare canım.Nasip kısmet artık elimizden başka birşey gelmiyor.Olmazsa tekrar doktora gidip , tedaviye başlıycaz bakalım.