EsrSvm Esramuhammet81 Üzülme diyeceğim ama seninle aynı şeyleri yaşıyorum canım.Malesef bu süreç çok yorucu.Rabbim bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine bekleyen,isteyen herkese hayırlı,sağlıklı evlatlar nasip etsin inşaallah.Adet görene kadar umudumuzu kaybetmeyelim
EsrSvm Off Beklenen Adet Tarihi demek canım.Çok zor bir süreç gerçekten.Bu mübarek günde Rabbim bizim gibi bekleyen,isteyen herkese en kısa zamanda hayırlı,sağlıklı evlatlar nasip etsin inşaallah.
Zeze2454 Bfduam canım teşekkür ederim :) bende yok gibi düşüneceğim adetimin geçmesini bekleyeceğim son bir testim kaldı zaten inşallah hepimiz şu mübarek gün hürmetine güzel haberler alırız 🌸
Aslihan2 Benim bat 28 subat hicbir belirtim yok sabah test yaptm hatta ama negatif 😐 olmuyor zorlamıyorum artık
Aslihan2 EsrSvm Hayir takıp etmedim hic gun aşırı iliski oldu sadece 🤷♀️ bu ay hasta olursam ovulasyonla yapcm en iyisi adet geçtikten sonra test yapmak sanırım 😑
EsrSvm Kızlar, Dün eşimin ısrarıyla kaset testlerden yaptım malesef negatif 😔 Bugün ya da yarın adet bekliyorum bakalım.İnşaallah sizler güzel haberler alırsınız ❤️
umudumvar2 EsrSvm daha erken canım belki ondan çıkmadı ama ben adet olmaya başladım belim çok ağrıyor sivilceler doldu yüzümde ve adetime yakın olan her şey var hatta biraz biraz sökülmeye de başladı yani ben de bu ayda olmadı kesin olraka 😢😢😢😢
EsrSvm umudumvar2 Kuzum benim,İnşaallah en kısa zamanda bizlerede nasip olur.Benimde normalde lekelenmem oluyor ama henüz gelmedi.Sancım var sadece büyük ihtimalle akşama doğru ya da yarın tamamen sökülür
EsrSvm umudumvar2 Doktora tekrar gitmeyi düşünüyorum canım ama iş yerinde çok yoğunum izin almam zor olabiliyor.2 ay sonra tekrar giderim dedim ama inan çok kararsızım.Aşılama istiyorum fakat eşim biraz daha beklemek istiyor.Daha doğrusu ilk önceliği doğal yolla olması.Adet olursam 2.günü belki giderim.Yumurtlama ve çatlamada problem yok ama belki takip yaparlar.Kafam çok karışık kuzum anlıyacağın.Sen bir şeyler yapacak mısın peki?