Meis fethiyeli48-48 ay güzel kalpli kuzum inşallah en yakın zamanda bende güzel haberimi veririm 😍😇🤲🏻
TunarinAnnesi fethiyeli48-48 Zeze2454 EsrSvm Bfduam Ruzgarperisi kızlar sizce varmi ? 5 gün var adetime https://imgyukle.com/i/Lp1q2y https://imgyukle.com/i/Lp127M
Bfduam TunarinAnnesi evet ben zorda olsa görüyorum. Erken olduğu için böyledir inş. İki gün sonra tekrar denersin. İnş kalbine göre olur.
Zeze2454 TunarinAnnesi gölge gibi bişey görüyorum bende inşallah vardır canım 🤲🏻 Ben erken gebelik testi yaptım negatif:( 6 gün var adetime değerlendireli de 11 gün oldu olsa çıkardı herhalde fethiyeli48-48
TunarinAnnesi Bfduam Allah razı olsun Kuzum bu ay çok dua etdim hacet namazi kıldım İnşAllah Rabbim duymuşdır sesimi 🥺
fethiyeli48-48 TunarinAnnesi aynen kuzum benimkini görmüşsündür belki ama benim erken döllendi heralde 2 gün sonra tekrarla sen kendin görüyor musun 2 çizgiyi
Ceylan123456 Kızlar değerlendireli 8 gün oldu 3 gün var adetime birden sivilcelendim bel ağrım çok var göğsüme ağrı giriyor kasıklarıma ağrı vuruyor arada erken gebelik testi yaparsam da gene negatif çıkarsa üzülürüm ne yapmalıyım sizce ya 🥺
Ecemiz Ceylan123456 benimde 3 gün kaldi canım bekle biraz daha bu sabah yaptım ben normal test çıkmadı malesef ama benimde yumurtlamadan beri bel ağrım kasık ağrım var ve yüzüm sivilceleri normalde hiç çıkmazdı sivilce bekliyorum bakalım adet gelmezse yapacağım bu ay ilk deneyimimiz geçen ay hapi bıraktım doğum kontrol 1 senedir kullandım umarım ilk ay tutabilir olursa ikiz gebelikle sonuclanabilirmis teyzemlerde ikiz ins ikiz olur benimkide 😂😂
fethiyeli48-48 TunarinAnnesi muhtemelen erken döllendi kuzum çok teşekkür ederim senin de gözün Aydın olsun inşallah rabbim sağlıkla sıhhatle kucaklarımıza almayı nasip etsin 💜 bende bu ay çok hacet kılmıştım:)
TunarinAnnesi fethiyeli48-48 Amin canm benim doğuma kadar sevinelim hiç bir sıkıntı çıkmasın inşAllah 🤲
TunarinAnnesi Zeze2454 kuzum bazilarinda 12 gün. Sonra idrara geçer bende tam değil zaten 20 Şubat bi daha tekrarliyalim sende bende
Ceylan123456 Zeze2454 canım bazen senin gibi olup kan testinde çıkanda oluyor bence bekle adetin geçerse kan testi ver
fethiyeli48-48 Zeze2454 ben 13 gün oldu yumurtlama üzeri 10 gün yapmıştım negatif di bugün sabah silik akşam üzeri yaptığım da attım hatta bu konuşmaya daha koyulaşmış .