EsrSvm Bfduam Ağrıya dayanamayınca doktora gittim kuzum.O da hamilelerin de kullanabileceği bir antibiyotik yazdı.Çok şükür ilacı bitirmeden düzeldim canım.Sen nasılsın ? Gebelikle ilgili belirtin ya da şüphen var mı :)
Aslina fethiyeli48-48 ben ilk hamileliğimde sürekli kötü rüyalar gördüm sürekli korkuttular beni. Stresten miydi yoksa belirti miydi bilmiyorum ama 😀
fethiyeli48-48 Aslina valla bilmiyorum bende anlamadım normalde rüya gören biri hiç değilim ama maşallah bu hafta gecede 2 3 kötü rüya 😂
Bfduam EsrSvm geçmiş olsun tekrar. Iyi bak kendine, hasta hasta yorma kendini fazla. Adet olurum herhalde, belirtiler o yönde gibi. Sancıdan ziyade adetliyken nasıl olur kasık bölgesi, öyleyim ve çok af edersin çok çok az saydam akıntı oldu bir kaç defa.
EsrSvm Bfduam Çok teşekkür ederim canım benim.Senin şansın benden daha çok kuzum .1 tane evladın var Rabbim sizlere bağışlasın inşaallah.Benim daha hiç olmadı . Her ay olduğu gibi sancılarım oluyor.Büyük ihtimal yarında lekelenmelerim başlar.
Bfduam EsrSvm öyle deme, kimin şansının ne olacağını bilemeyiz. Seninde olacak inş. Zamanını bekliyordur hiç üzülme sakın.
TunarinAnnesi Ruzgarperisi Salam canm Aha Azerbaycan’liyam Ancaq Moskvada yaşiyiram Follikulmetriya ile takib elesen daha tez hamile Qalarsan inşAllah gerek qalmaz Bu ay Sevinerik 🤲
Ruzgarperisi TunarinAnnesi mende Rusiyada yaşayıram.azerbaycanliyam. o dediyiniz nedir ele. 3 hamiləliyimi rahat ve 1 defeyle qalmışdım. Ama axrincini avqust ayında abort oldum.hekim 6 ay qorun dedi. Mende dekabrda qorunmağı buraxdım. Hele birşey yoxdu.. niye bele oldu ki.uje normal qala da bilmirəm.ama aybasim vaxtında olur
TunarinAnnesi Ruzgarperisi baci mende abortdan sonra ovulasya olmurdu yeni folekul böyüyüb çatlamirdi burda Çiklodinon yazdı hekim 2 ay içdim hemde dupaston keçen ay boş hamilelik oldu bu ay da 5 gün qaldi adete görek İnşAllah 🤲
TunarinAnnesi fethiyeli48-48 Zeze2454 EsrSvm Bfduam Ruzgarperisi kızlar sizce varmi ? 5 gün var adetime https://imgyukle.com/i/Lp1q2y https://imgyukle.com/i/Lp127M
EsrSvm Bfduam Sağol canım benim.Bu süreçte en çok destek verenlerimden biri de sensin.Çok teşekkür ederim ..
Bfduam EsrSvm ne demek, her zaman inş. hiç sıkma canını, beraber yürüyoruz senle bu çizgide: ) Ablamdan bahs ettim mi sana, onunda yıllarca olmadı, 2, 3 yıl kadar, dr a da gitmemişti, tam gitmeye hazırlanırken kendiliğinden oldu.