fethiyeli48-48 EsrSvm attım ya sabah kuzum sana bugün yumurtlama ama sanki adet günüm gibi belim agrıyor ve kasıklarımda cimcikleniyor sanki
EsrSvm fethiyeli48-48 Evet canım şimdi hatırladım 🤦🏻♀️ Çatlaman oluyor yarın ki testin yüksek ihtimal çatlamış olcak ☺️
EsrSvm fethiyeli48-48 Çok üzüldüm kuzum 😔 Rabbim en kısa zamanda hayırlı haberler almayı nasip etsin inşaallah 🤲🏻
fethiyeli48-48 Aslina covit pozitif 3 günümde kalbi durdu gittiğim 3 doktor da covitin artık 1 trimester yani 4 aylık süreçte bebege geçtiğini söylediler ve ben ağır geçirdim patoloji gitti temiz çıktı . Ama pıhtılaşma baktırmadım covit yüzünden dediler hep
Aslina fethiyeli48-48 ay kuzum benim ya Rabbim hayırlı sağlıklı tekrar versin inş hayırla kucağına aldırsın inş
Zeze2454 EsrSvm evet sizin bugün çatlamış gibi bu ay sanki erken yumurtlama gördüm gibi ben sizinde öyle mi
EsrSvm Zeze2454 Benim erken değil canım daha doğrusu genelde benim bu şekilde oluyor.Her ay yumurtlama aynı günde olmaya biliyor.O yüzden erken olmuş olabilir🌸
Bfduam EsrSvm spermlerin belli bir ömürler var canlı kalmada onu dikkate aldığımızdan kaçırma olmaz inş süreci. Diğer türlü bana çok mekanik, görev gibi geliyor testle denetimleme vs hissi. Yapana saygım var, tercih meselesi.
EsrSvm Zeze2454 Düne göre biraz daha koyu canım ama c kadar koyu değil.Kaset test hiç kullanmadığım için emin olamıyorum ama yumurtlama gibi sanki 🤔
fethiyeli48-48 Zeze2454 bende sen bu günü değerlendir ama yarın pik yapacak bence tam yumurtlama gibi degil
Mizgin2020 Zeze2454 ben kullanmışım kaset test ovulasyon yarın yumurtlama olur canım benim böyle çıkınca 1 gün yada 2 gün sonra miydi kopkoyu çıktı t cizgisi
fethiyeli48-48 EsrSvm sana bi şey sorucam kuzum ilişkiden sonra hemen ayağa kalkıyor mısın kalkmıyorsan ne kadar süre kalkmıyorsun
Zeze2454 EsrSvm bir önceki ay daha koyuydu sanki bende emin olamıyorum her ihtimale karşı değerlendireyim 🙈