Alwayshope NefesDeniz inşallah çok sağolun 🙏🏼 Aklımdan geçen isim var bi tane ama eşim herieye bi bahane uyduruyo çok da beğendiğim isimler oluyo ama malesef hiç birini beğenmiyor sen bul deyince de bulmuyo çok arada kaldım bakalım😊
sabirsizannecik Bende dün akşam Fırat dedim eşim emir dedi bizde karar veremedik Kutay Giray Aybars seçenek varda karar vermesi zor iki isimide karşı olduğum için ikimiz bı ortak karar veremyz sizede kolay gelsin 😂
Bilibon Rabiskooo yagiz da cok guzel bi isim bizim akrabalarda var diye eledik insallah rabbim buna saglikli hayirli bi okur nasip eder insallahh
Minay Alwayshope berk koyabilirsiniz dayanıklı güçlü anlamında 😍 evlat acısı çok zor neden kaybettiniz bebeğinizi bende ilk bebeğimi kaybettim
Buketkucuk Alwayshope kız olsa “hasret, özlem” koyun derdim bebek hasreti çektiğiniz için. Erkeğe de “umut” geliyor sadece aklıma🙏🏼
Miumiu Alwayshope Kuzucum Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin öncelikle🙏🏻 Ben Bulut koyucam mesela oğluşuma☁️ Sana da fikir olabilir. Ya da Uzay💙
Zezoli Alwayshope eşim Alparslan istiyor. Kubilay, Çağatay, Göktuğ, Baybars bu tarz isimler var birde. Bu tarz isimler istiyor.
Evremadas Alwayshope Güzel anlamlı ve bebeğinin taşıyabileceği bir isim olsun canım. İsim bebek için çok önemli. Günümüzde beğendiğimiz çoğu ismin anlamı çocukla özdeşleşmiyor.