Sumsumm Evet hamişler kizimin otuzuncu haftasi bitmek uzere ama artik sadece karnimin icinde hareket etmiyor yani bebegim beni resmen salliyor o hareket edince bazen alt tarafim karnim şoyle bi sallaniyor size de oluyor mu ?
minelimm Sumsumm kız bebekler daha mı hareketli sanki Ben oğlumda bu kadar hareket hatirlamiyorum şimdi kızim olucak insallah çok hareketli
NefesDeniz Sumsumm Ben 27.haftadayım ikiz bebeklerimiz bizim şimdiden sallanıyorum resmen beni sarsıyorlar😀
Ozlemserrt Benim de aynen öyle oluyor zayıf da değilim aslinda yapiliyim 😅beni bile sallıyor valla 😂😂😂uyku nedir bilmiyor gibi bir dakka durmuyor 🥰
Sumsumm Ozlemserrt sabah gun dogmadan uyandiriyo zaten bi daha da uyku yok. Uykudan uyandirmaya da basladi. Ne istiyosun kizim diyorum elimin oldugu yere vuruyo ancak🐥😊
Sumsumm minelimm ilk bebegim bilemiyorum hangisi daha hareketli ama benim kizim minik ayaklariyla hic durmuyor 🙈
minelimm Sumsumm @Mervee26 Benim 10 sene gecti ilk doğümun üstunde ondan mıdır nedir unutmuşum sanki ilk gebeliğim arada 3 tane oldu ama 14.haftalarda sonlandirildigi için hareketlenmeden bitiyodu gebeliğim Çok heyecanlı hissetmesi çok güzel bi duygu
Sumsumm minelimm evet tarifi yok elimizin altinda duruyorlar… Keske hep yanlarinda olabilsek insallah onlari guzel bir hayat bekliyordur
Zisanmery Sumsumm ben 37+1 geceleri bir tekme atıyor benle beraber yatak sallanıyor resmen sizinki şuan küçüçük son günlere doğru kilo almanında etkisilye yerndne zıplatıyor resmen
Sumsumm Zisanmery ahahaja yatagimi salliyor minik yaramaz. 🙈 Ay yerim yaaa sallasinlar bakalim minisler
Nurishh Benimde maaşallah aşırı hareketli kızım hiç durmuyor sabaha kadar uyutmuyor. Ayrıca tekmeler benim canımı aşırı acıtıyor. Sizde de acı oluyor mu
Sumsumm Nurishh bende aci olmuyor canim sadece bazen hareket edince rahmimde agri oluyor bi doluluk batma hissi oluyor