Happyjunior ukala bir doktor, sürekli tersliyor genel tavrı bu şekilde. 15 dakika sürdü. CD yok. A4 kağıdına renkli fotokopi gibi bastığı bir fotoğraf verdi bize, çocuk görünmüyor, dalga geçer gibi hiç uğraşmamış :) biz kendi doktorumuzdan her muayenede detaylıda olduğu gibi dört boyutlu fotoğraflar aldığımız için mesele etmedik bu durumu ama bir çok anne için bu fotoğrafın çok kıymetli olduğunu biliyorum, eğer sizin için de öyleyse beklentiniz olmasın maalesef. 15 dakikalık tedavi sürecinde de hım hım hım’dan başka birşey çıkmadı ağzından, siz soru sorarsanız zaten cevap vermiyor bunu mu merak ettin yani diye tersliyor. Ben şunu sormuştum sadece, aramızda geçen diyaloğu da aktarayım. Hocam bebeğin normal doğum yolunda bir engeli var mı? Eş, plesenta vs yeri olarak konumu uygun mu? Millet kolu bacağı kafası nerde diye sorar sen bunu mu merak ettin yani dedi. SEN… Bu tavır bile zaten sinir olmaya yeterli de neyse. Kolunun kafasının nerde olduğunu ben de görebiliyorum sormaya ihtiyaç yok dedim. Bilmiyorum dediğin şeyi dedi. Tedavi sonrası odasına geçtiğimizde birşey yok sağlığı iyi dikkat edin iyi günler dedi gönderdi :)