bendeonudiyorum sophia Aynen ben de, "Nişanlim geldi ne yapmaliyim?"i okuyunca; içimden iki şey geçirdim 1) hehe kim bu ikinci demet akalin acaba ☺️ 2) Öööppp napacann 😁😋😋❤️
Busranural97 2melek_annesii iyiyiz şükür sezeryan oldu normal için bekledik ama açılma olmadı suyum da gelince sezeryana aldılar mecburen
2melek_annesii Busranural97 anladım cnm cok gecmiş olsun 38+2 de dogum yaptınız degil mi bebek kac kilo dogdu acaba
Yooop Busranural97 Ahhh bende bu gün sezeryan oldum benimde acilmam geç ilerledi bide bebeğim kafasını yerine koymadığı için kafasını yamuk tuttuğu için açılma olmadı fazla 6 cm oldu suyum geldi 6 cm den yukarı çıkmadı beklemek istedik ama sadece anne ve bebek yorulur böyle ilerleme olmaz diye sezeryan oldum çok zor canım valla bebeğe kalkamıyorum ben hastanedeyim hala
yusufbebekk447 Benim evim hastaneden yarım saat uzaklıkta arabayla.nişanım gelse fazla ağrım olmasa herhalde ilk girerim duşa değişirim temiz giyerim üstümü .pet koyarım ne olur ne olmaz diye .biraz daha beklerim birkaç saat giderdim sonra hastaneye .
Yooop nesibe_baris Amin Allah razı olsun inşallah darısı hayırlısıyla size buradaki tüm anne adaylarına olsun inşallah 🥰
EsmamM18 Yooop ay doğumun yavaş yavaş başlıyor. Hastaneye gitmene gerek yok sancıların başladığın da dakika tut. Suyum da gelirse hastaneye gidersin. Hayırlı doğumlar olsun inşAllah