Vscomedya 60 kiloyla hamile kaldım 27. Hafta başındayım 69,200 güncel kilomuz sizde durumlar nedir.? 🤰🏼
happypregnant29 Vscomedya 19.hafta 64.5. 64 ile hamile kaldım 61 e düştüm ilk aylar şimdide güncel kilom bu her hafta yarım kilo alıyorum 🤷♀️
mrsbiyolog Vscomedya ohooo ben hiç söylemeyeyim🥺 61 ile hamile kaldım 17. Haftama kadar sadece 2 kilo almıştım. 17 sonra mide bulantılarımda durunca durulmaz hale geldim. 23. Haftamdayım ve 68.5 oldum.
diyhomelif Vscomedya ya ben kilolu hamile kaldım 84 küsürdüm şimdi 91 kiloyum 35inci haftadayım 🤗 doğumdan sonra uzun bir yol beni bekliyor
Kdk Vscomedya sorma utanırım sorma söyleyemem sorma nöbetlerdeyim başım duman 😁 yeterince açıklayıcı olmuştur 😂😂
Beyzabuglem Vscomedya 34 haftamdayim hiç kilo almadım.hamileligin başında 5 kilo vermistim onun 3 kilosunu aldim 😊
Ecenurcevik Vscomedya 20+ 4 70 kiloyla hamile kaldım bi 69 bi 70 kiloyum geçen hafta tartıldım kilo alamadım diye doktora gittim alıp ne yapcan alma böyle iyi devam et dedi azarladı gönderdi 😂inşallah almam pek