Merlii Arkadaşlar bugün doktorum ikili tarama testinden bahsetti. Avicenna Ataşehire gidiyorum. Radyoloji ve perinatoloji bölümü yapıyormuş. Doktor perinatoloji yaptırmanı öneririm dedi. Radyoloji 360 tl perinatoloji 600 tl dedi yaptıran bilgisi olan varsa yazabilir mi?
hanibazen Merlii radyoloji bi sıkıntı görürse perinatoloğa gönderiyomuş. İnşallah sorunsuz geçer tabi ama bence perinatolojiden alın randevuyu
hanibazen Merlii aaa ben detaylı sandım yanlış anlamışım. 2liye gidememiştim ben 4lüyü direk doktorum yaptı kimseye yönlendirmedi bilmiyorum o kısmı 140 lira falan ödedik
Cigdemss İkili tarama için riskli bir durumunuz yoks her yerdr yapılıyor. Ense kalınlığı, burun kemiği , yaşınız, kan değeri normal çıkarsa sıkıntı olmaz, eğer sıkıntı görürlerse dr periontoloji uzmanına yönlendiriyor. Benim o şekilde oldu.
Merlii Cigdemss riskli bir durumum yok sadece doktor önerisi işte ilk gebelik oluncada napcağımı hangisinin daha doğru olacağını kestiremiyorum
Merlii Bu arada ataşehir taraflarında daha uygun ücretli hastane tavsiyeniz varmı? En azından testi başka hastanede yaptırırım sonuçları doktoruma gösteririm
BirsenAy Merlii inşallah bir sıkıntınız yoktur 😊bende Sibel zorbas a gidiyorum avicenna da doğum paketi varmi acaba bilginiz var mı bu konuda