Bebek isteyenler, düşüğü olanlar artık umutsuzluğa kapılmayalım hanımlar . 2 kaybım var 8aydan beri de gebe kalamıyorum çok zor günler atlattım kürtaj acı anlamında değil manevi anlamda çok yıkıcı bir olay ama ben güçlü durmaya çalıştım eşim üzülmesin ailem üzülmesin diye.8 aydan beridir de bu ay hamileyim diye diye kendimi yıprattım, kafama taktım, stres yaptım. En son reglim 8-9 gün gecikti gebelik testi yaptım yok negatif bi an da yine umutsuzluk ağlama krizleri, kan testinde de görünce artık bedenim kafam sn hamile değilsini algılaynca ertesi günü regl oldum. Demekki herşey psikolojik. Artık kendimize bunu dert etmiyelim, aklımızı başka yönlere çevirelim bebek için ilişkiye girmeyelim herşey beyinde bitiyor. Buda size bi başlangıç olur inşallah ben artık böyle yapacağım eğer herşeyiniz temizse bi sıkıntınız yoksa psikolojinizide temizleyn biraz uzun oldu ama kusura bakmayın. Aylarca burdan soru sordum sizlere bu sefer umut olmak istedim tevekkülü Allaha bırakalım dualara sarılalım🙏