Kbraoztrk Kızlar 5+5 haftalık hamileyim kese göründü bebek görünmedi doktor erken de olabilir dedi hiç görünmeme durumu da olabilir şu an bir şey söylemek erken dedi . Sizin kaçıncı haftada bebek göründü bu durumda karşılaşan var mı?
BegumIscanTunc Kbraoztrk 10 güne bebeğide kalp atışınıda duyarsın inşallah canım.ben 5+2 de keseyi ve bebek oluşumu gördüm 6+3 te bebişi biraz büyümüş görüp kalbini dinlemiştim darısı sana inşallah 🤲🤲 güzel haberlerin olur inşallah
Dilana-24 Kbraoztrk acele etme tatlım benimki 6. Haftada göründü ☺️ Hatta 5 haftalıkken hamile olduğumu öğrendim doktor ultrason baktı ama kese görünmedi ,2 gün sonra tekrar doktora gittim ozaman kesemizi gördük şimdi de 22 haftalık hamileyim 🙏☺️
Elif5361 Kbraoztrk ben 6 haftalıkken öğrendim bebeğimi 7. Haftada kontrole gittim kese oluşmuştu ve yolk sac 8+3 hem bebeğimi hem kalp atışını duydum henüz çok erken senin için sabırla bekle canım
Tugba_0 Korkma canım benim de 7. Haftada bebek göründü zaten 5. Hafta kese görünüyor 7. Hafta bebek görünüyor endişelenme benim doktorum bu şekil de söylemişti
Kubra16 4.5 haftalıkken alttan muayeneyle hem kese hem bebek göründü daha geç görünenlerde varmış içine ferah tut
Kbraoztrk İnşallah öyle olur kızlar alttan muayene olmadım zaten. Görmek istiyorsan renkli ultrasonda görünür araştırmaya git dedi ama ben bir iki hafta daha bekleyim en iyisi :)
Esraanil 6+0 da sadece kese gördüm ve yolk sac oluşmaya başlamış dedi. Çarşamba 7. Hafta olacak gidicem doktora inşallah bebişi ve kalp atışını görürürüm
Asyakrgn Görünmemesi çok normal o haftalar sadece kese görünür zaten ben 7 hastalıkken görmüştük bebeği az sabır:)))
Kbraoztrk Zaten biz sabrediyoruz ama doktorlar biraz fazla abartarak söylüyor moral bozuyor sanırım😅 özellikle devlet hastanesine gitmişsek. Ben kendim araştırıyorum normal olduğunu görüyorum hcg zaten 53000 çıktı.