[silindi] E bebekte 25 ile 28i arasında bir gün bebek arabalarında indirim olacakmış çalışan söyledi bugün
Ayl3411 HappyMom bebekle çok alakalı değil ama bu yılın modası fisto yakalar trendyolda indirimli anne çocuk çekim veya kombin için düşünenler bakabilir denimsen tekstil diye aratınca çıkıyor birçok çeşit. Her yerde bulunmadığından belki işine yarayan olur👍🏻
Ayl3411 HappyMom e bebek bagi ürünlerinde %28 ind var bagi nanofold bebek arabası tercih ettik çok çok kaliteli gerçekten 🌸
Ydgrshn Civil de cok guzel indirimler var ustelik ne ararsan var emzirme sutyenleri falan gayet uygun zibin setleri bezler ben aldim bir cok eksigimi
1prensesgeliyor Istanbul bölgesindeki file marketlerde depend hasta kilot bez yari fiyatına. Indirimde Çünkü ellerinde bitiriyorlarmis daha satisi olmayacakmis. Alacak olanlar kacirmasin ben daha önce almıştım yoksa kacirmazdim
Senmerve Kızlar trndyolda ateş ölçerler indirimdr ben bu ürünü aldım yorumlarda hep çok iyi demişler 40 tl kargo ücretsiz link ekliyorum https://m.trendyol.com/xs/temassiz-ates-olcer-termometre-ift002b-p-41884185
bulutiko Bkm kitap’ta çocuk kitaplarında güzel indirimler var şuan, ilgilenenler bakabilir gönderiler de çok çabuk ulaşıyor kargo yoğunluğuna rağmen🌸
Gizemm9 Imstagramda edz.baby kampanya yapmış trendyolda sattığı ürünleri instada yarı fiyatına veriyormuş
Zezz Gizemm9 merhaba arklar deri ortopedi tekinerayakkabi imsgramda var trendyolda var istanbulda magazalarida guzel modeller takip edin derim..pinkipon insgram da 50tl indirimli ayakkabilar var..yine tekiner markasinin magaza ici yenilendigi icin fiyatlar cok iyi pinkipon 50tl deri ortopedi ayakkabilar istanbul fatih semtde tavsiye ederim.
Dilekaltin Getirde 150 tl alışverişe 75 tl ödüyorsunuz, unibaby deterjan, yumuşatıcı, şampuan var. Sınırlı süre.
kediko 10lu ekru hastane çıkışı 81₺ ve ben çok memnun kaldım kumaşından. Bübchen’lerde de bayağı indirim var. Tüm aldıklarım burda https://ty.gl/buupb2xo
Burcumtlg Kızlar çiçek sepetinde Sleepy nin normal kalın pedleri var. 4 paket. Toplam 40 tane. Ediyor. Şuan 16 lira kargo bedava. Ben 12 liradan aldım kargo bedava. Kesinlikle kaçırmayın. Doğum sonrası ilerleyen zamanlarda çok işimize yarayacak