Busra0710 Pentide de güzel indirimler var, ben indirimden faydalanıp mint magnolia pijama takımı ve sabahlık aldım. Hastane çantam için, önü düğmeli çok sade ve şık 😇 130 lira tuttu ücretsiz kargo. Bakın derim ürünlere
MelSer Melek-16 e bebekte indirimi görünce bende 5 li hastane çıkışı setleri aldım. Normalde 50-55 tl olan setler 35-40 tl ye düşmüş inşallah kalitesi güzeldir 🤗
Birgul Canımız annelerimiz postta sadece indirimler paylaşılmalıdır, sohbet postu değildir☺️ İyi forumlar 🌸
Kucukkedi Pentide güzel indirimler var, lohusa dönemi için ya da sonrası için önü düğmeli pijama gecelik modellerine bakabilirsiniz
Nursoylerr Yoyko park yatak hepsi burada da 900 TL visa karta özel 850 TL oluyor ben aldım bekleyeni varsa alın derim hemen kargoya verildi çok indirime giren bir yatak değil
Ozgu_momy https://www.e-bebek.com/bemi-ahsap-bebek-besigi-p-pen-41340/?utm_source=influencer_greybride&utm_medium=affiliate&utm_campaign=Be%C5%9Fik ürün linki 200₺ yazıyor
Esmanurbulut İnsta da aymer bebe sayfası var hersey cok uygun 20 TL 17.50 TL den bebek takımları var aldım ve ürünleri cok güzel tavsiye ederim 😊
Sulleersoy Trendyolda 150ye 50 kupon var Trendyolmilla ve mande ama herşeyde geçiyor ben ıslak mendil vs aldım
Melek-16 İnvidyo kameralar Hepsiburada da 500₺, efsane kulübündeyseniz 25₺ daha indirim veriyor. Ebebekle neredeyse aynı fiyata iniyor
Mary06 Migros’tan bugün chicco marka silikon mama kaşığını 44,90₺ yerine 17₺ ye aldım haberiniz olsun (24.02.2021)
ironbaby BİM’e daha önce gelmiş olan justgreen bitkisel sıvı bebek deterjanı 29,90dan 9,90a düşmüş.İnstagramda mühendisinoğlu içerik incelemelerinde bilindik bir çok deterjana göre içeriği daha temiz,