FeriDEniz Sevgiarslan kasılmalarım özellikle akşamları çok oluyor benim. Doktoruma söyledim, Adalat verdi. Onu kullanıyorum. Erken Doğum ihtimali beni de korkutmuyor değil. Üç-dört hafta daha geçsin de sonra gelsin diye dua ediyorum.
Sevgiarslan FeriDEniz Rabbim zamaninda versin kucagimiza inşallah. Bu belirtiler erken doğum belirtisi mi yani?
MTKutay Cigdem3565 doktorum dedi korka korka doğum yapıp o stresleri t ravmalari bebeğine yasatman daha kötü dedi
FeriDEniz Sevgiarslan amin inşallah 🙏 erken Doğum belirtisi değil de yalancı Doğum sancısı demek daha doğru olur. Bu belirtilerin sıklığı ve derecesi önemliymiş gerçek Doğum belirtisi diyebilmek için.
MTKutay Cigdem3565 yok henüz gün vermedi ama bir kac gün içinde kontrole gidince sorcam gününü ama planlı sezaryenleri 38. Hafta dolunca yapıyorlarmış sanırım
Kybsss Bizimde 70kaldı😍 Yavastan battaniyelerini felan yıkadım kıyafetlerini de yıkayıp yerleştiricem
Aseloyku1 27gun kaldı ama daha erken de olabilir çantam hazır arabanın arkasında her ihtımale karsı 😂😂 evımınde çoğu işini yaptım az kaldı beklıyoruz bakalım prensesımızı 😍😍