Twochildandmom Son 46 😍 bu hafta bebek kıyafetlerini yıkayıp utulemeyi ve doğum çantasını hazırlamayı planlıyorum nasipse heyecanla bekliyoruz.🐣
Aysegulflz Kizlar bende bi an once doğurmak istiyorum çok agirlastim halsizlik var zaman sanki çok yavaş geçiyor birde sezeryan yazmışsınız bana daha doktor bişey demedi çatı muayenesi oldunzmu
Sema99 Aysegulflz ben olmadım daha büyük ihtimalle 28 Hazirana gün verdi o zaman 38 haftalık oluyoruz o zaman çat muayenesi yapabilir suan 35+4üz
Deletedmom_879 Şafak 45 😍💙 cok heycanliyim dogumdan korkmuyorum ama doktorların tavırlarından çok korkuyorum devlette dogim yapicam çünkü 🙈 daha biz beşik bile almadik ya bayramdan sonra alicaz inşallah
BetulCoskuner 34 +4 teyiz bizde cok sukur hersey hazir ama cok yoruluyorum gece uyku yok bel ve kasiklarimda cok agri oluyor ellerim ve ayaklarim sisti baya dogumdan sonra bitcek hepsi ama bu zamanlar gecmiyor
Aysegulflz BetulCoskuner aynıyiz canım her yerim ağrıyor birde bacak krampları eklendi dayanılmaz bir şey
Ftmacgdm Son 51 ama bebişimizin o kadar bekleyeceğini sanmıyorum ve artık geçsin şu günler istiyorum😂
Kizan Son 37 gün 😊 ama muhtemelen daha önce olacak gibi, çabuk yorulma ve kas kemik ağrıları var 😔 bakalım az kaldı 👼🏻