dilaradurmazz Esraa12 ben gidiyorum canım sadece sezeryan kalmış aklımda zorunlu sezeryan 2900 gerisini unuttum 😁😁
Dilem_0301 Esraa12 evet canım ben gidiyorum 2700 normal doğum 2900 zorunlu sezeryan 3500 de isteğe göre sezeryan 500 TL ek olarak epidural istersen 🙏 doktor olarak da Fatih Birola gidiyorum çok memnunum 🤗
PinarCaliskan Dilem_0301 Muaneye ücreti nedir ? Birde kan tahlil filan dışarda yaptırsam kabul ediyor mu bilginiz var mı ☺️
minikmercimek Bende fatih beye gidiyorum çok mem Dilem_0301 bende fatih beye gidiyorum çok memnunum çok sakin bir doktor, acaba gece doğum olursa fatih bey olmazsa onu cagirdigimizda ücret ne oluyor biliyor musunuz ?
Esraa12 Bende Fatih beyi 10 yıldır gidiyorum çok iyi ve naif bi insan çok geniş bi aileyiz kadın doğumcumuz 😊 şimdi bana nasip oldu gitmek çok şükür hiç Doğum ücretini konuşmadık daha muhasebeyle falan 5. Ayımdayım
Dilem_0301 Esraa12 doğum ücretleri gayet uygun civar hastanelerine göre 🙏🥰 çok tatlı bir doktor gerçekten çok güzel yorumları var merak ettiğim tek şey bazı doktorlar sezeryan yanlısı oluyor acaba Fatih bey daha çok hangi doğuma yönlendiriyor 🤔 maşallah rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin 🙏 doğum yaptıktan sonraki odaları falan da gördüm gayet ideal ve doğum katında hemşire hariç kimse yok çok güzel böyle olması ☺️
7capo7 Dilem_0301 Anladığım ve duyduğum kadarıyla normal yanlısı bir doktor. Ben de Fatih beyin hastasıyım 23. Haftalık hamileyim🥰
Esraa12 Dilem_0301 yani benim 4 yengem 3 ablam ve 6 kuzenim hepsi Fatih beyde Doğum yaptı hepsi normal yani adam her hangi bi sorun aksilik olmazsa gide bildiği yere kadar normal Doğum yanlısı inşallah babada normal doğum nasip olur isteyen herkese benim de sırf o yüzden tercihim fatih bey yani düşünün yengem 42+ 3 ye doğurdu her hangi bi sorun olmadığı için beklediler sonra bir Çarşamba sabahı eymen Çınar’ım dünyaya geldi 😊
Dilem_0301 7capo7 bunu duyduğuma çok sevindim gerçekten bende normal istiyorum 25+5 olduk biz de 🤗🥰 hangi günlerde gidiyorsunuz
Dilem_0301 Esraa12 yaa maşallah maşallah 🥰 bunları duymak beni ferahlatıyor bende normal çok istiyorum çünkü Allah bir sıkıntı vermezse inşallah tek nefeste doğururuz istediğimiz gibi bir doğum olur inşallah 🙏 siz hangi günler gidiyorsunuz 🥰
7capo7 Dilem_0301 genelde salı günleri gidiyorum ☺️ Ayda bir defa sanıyorumm 2 hafta sonra gideceğim yine☺️ Siz hangi günler gidiyorsunuz?
Dilem_0301 7capo7 bende her ayın 14 ünde gidiyorum bu sıra hastalıktan dolayı çok gittim 1 ay sonra falan giderim herhalde 😂
Dilem_0301 7capo7 sende bendensin en son kontrolde korkuyorum artık adama bahane üretmekten deyip eşimi sokacaktım sadece içeri 😂😂 doktora söyledi eşim senin neyine bakacağım ben diyor ilk defa da doktoru gülerken gördüm 😂🤣
dilaradurmazz PinarCaliskan canım kan tahlili benim doktorum sağlık ocağından yaptırabilirsin demişti fatih bey kabul ederler sanırım ücretini tam bilmiyorum benim ki indirimli 85 tl
Dilem_0301 PinarCaliskan Pınar ablacım 🥰🥰 125 TL muayene ücreti bütün testlerini dışarıdan yaptır istersen hepsine bakıyor o konuda ayrımcılık yapmıyor kendisi diyor zaten git sağlık ocağında yada devlette yaptır diye ☺️☺️
Dilem_0301 minikmercimek ekstra ücret almıyor ben her saat geliyorum dedi bana sorduğumda o yönden de çok büyük artısı var Fatih beyin zaten 🙏🥰