Brc35 Sedagmlksz evet 24. Haftada durum bildirir götürüp ayrılıyor sunuz. Sonra 32 de çalışamaz alıp vermen gerekiyormuş. Ben de idari izindeyim
icimdekikelebek Sedagmlksz normalde doğum öncesi 8 hafta doğum sonrası 8 hafta iznimiz var. Ama 32 de çalışabilir raporu alıp 37 ye kadar çalışıp o 5 haftayı doğum sonrasına atabilirsiniz . 32 den sonra çalışabilir yA da çalışamaz raporu almak sizin kararınız. İşe başlamazsanız doğum sonrası 8 hafta izniniz olacak.
Fstkcshp Evet çıkabiliyorsunuz. 24 haftalık durum bildirir raporunuzu alıp götürün. Dilekçe yazıp raporu da ekleyip veriyorsunuz.
Sedagmlksz Şimdi ben de kurumumdan teyit ettim evet çıkabiliyormuşuz devlet hastanesinde çalışıyorum ama 32 den sonra çalışamaz niye almam gerekiyor ben orada çalışabilir almayı düşünüyordum Allahtan bir aksilik olmazsa
Brc35 Sedagmlksz sağlık calısanıyım dediğin İcin calısamaz alırsın diye dedim. Kendimden pay biçtim. Şu anda koronanın yogun oldugu bş donemde claısmayı dusunmediğimden. Yoksa kendi tercihiniz tabi ki.
Fstkcshp Yasal olarak çalışabilir alma hakkınız var. Çalışmak isterseniz çalışabilirsiniz. Kurumunuzla da konuşursunuz. 32+0 olunca alırsınız çalışabilir ya da çalışamaz diye.