Mucizeeemmmmmm Selam kızlar 36+3 hastane çantam hazır içecek olarak ne koydunuz ? Ben Türk kahvesi ve humana çay koydum başka ne almam koymam lazım??
Pnrss06 Mucizeeemmmmmm sezeryan olucKsanız mutlaka nescafe yanınızda olsun.Narkozdan dolayıbaş agrısını bu sekilde öneriyo hemşireler
Ortmenanne16 Mucizeeemmmmmm küçük pet şişelere kayısı hoşafı ve kuru incir hoşafı yapacağım az şekerle. Onları koyacağım humana koydum Nescafe koymadım hastaneden temin ederim diye düşündüm kafeteryalar açık mı acaba 🙄🙄🙄 fikri olan var mı sevgili anneler
Pnrss06 [silindi] pandemiden dolayı cogu hastane refaketci bile almıyo.Kimi kantine yolluycak kimden yardım istiycek.Yanında götürmek zor bisey degilki.
tazegebee [silindi] niye saçma olsun. hastane ortami niye onlarin bardaklarini kullanalim ki. bende kendi nescafemi goturucem bardağımı. annem icin sallama cay bile koydum. siz kantinden için.
Eylul58 [silindi] Sizin bu yorumunuzdan daha saçma değil 😊 Kantine neden para versin belki 10 bardak kahve icecek?! Veya hangi kantin süt arttirmaya yardimci cay var ??
mercimeginanne Pnrss06 nescafe yerine türk kahvesi olmaz mı acaba 🤔 çünkü üniversiteden beri içemiyorum kokusu bile mide bulandırıcı geliyor 🤦🏻♀️
Gzmsydr mercimeginanne eğer sezeryan olcaksaniz sekerisiz nescafe ve bitter çikolata ye diyor anestesizi doktoru o ağrıyı cekmekdense zorlayın için tavsiye ederim 👍
Pnrss06 mercimeginanne benim ablama hemsireler neskafe önerdi.Cünkü onda kafein daha fazla sanırım.İkisi bir aralrdan alın bisey olmaz üc kere icince zaten atıyosunuz
Gzmsydr Ortmenanne16 hastane cafesi açık hep ya odaya bile sıcak sıcak getiriyor özelde devleti bilmiyorum ben pandeminin tavan yaptığı zamanda doğum yaptım o zaman bile acıktı hastane cafesi
Oysul Ortmenanne16 Merhaba. Gittiğiniz hastanede acil varsa kantini de acıktır mutlaka. Bir de hoşaflar ne kadar süre dayanır? Ne zaman kala hazır tutsak ben de hoşaf götürmeyi düşünüyorum ama ne zaman yapsam kararsizim 🤷♀️🤷♀️
Gzmsydr Ortmenanne16 verilir tabi ama gaz çıkması için hoşaf veriyo hastanede veriyor sende götürebilirsin kahve bas agrisi olmasın diye içiyorsun bide bitter çikolata ikisi
feyzos Ben daha önce sezeryan oldum kantinden Nescafe almıştık Pandemi yoktu o zaman ama aklıma takılan birşey var türk kahvesi götürenler hastane odasında nasıl yapıyo türk kahvesini
Ortmenanne16 Gzmsydr benim doğum normal olacak yinede bunları yapmama gerek var mı ayy çok sordum ama ilk bebek bilmem etmem 😂😂😂