Cansu424 Merhaba kızlar 18 günlük bebeğim var mastit oldum. Lahana yaprağı haşlayıp ılık koyduk sıcak su torbası koyuyorum masaj yapiyorum bebegim emsede sonrasında sağıyorum. Bebegimi ters tutusla emziriyorum yok gecmiyor. Hafta sonu acilde emzirdigim icin peratemol diye kucuk bir serum yapip yolladilar. Varmı Basina gelipte kurtulan ? 🙁
ikincikezannelik Cansu424 öncelikle çok geçmiş olsun 😔çok zor biliyorum o acıyı bende çektim mastit için doktorum ilaç vermişti sonra sağ sürekli demişti aşırı ateşlendim çok ağrım oldu ama sağa sağa sütümü temizledim oda çok canım yanmıştı cidden katlanmaya çalış ve bol bol sağ süt beyaz gelene kadar 😔
Faziletttt Cansu424 canım inanır mısın bilmiyorum ama kızımda banada olmuştu dedilerki bulaşık yıkadığın bezi sıcak suya batırıp al istediğin bu olsun diyip bezi göğüsüne degir üç defa tekrarlayın bu sözü hemde bezi degirin inanki bende çok kötüydüm hemen geçmişti deneyin isterseniz bişey canınız istemiş belli
Gis Cansu424 emzirmeden hemen once memelerinize sicak havlu ile kompres yapin aut kanallarini genisletir bosalmasini saglar. Meme ucunda yara varsa mutlaka krem kullanin. Funde bir kez sabun ile yikayin
Cansu424 ikincikezannelik cok tesekkur ederim zor gercekten sagiyorum onu bol bol emziriyorumda sabrediyorum insallah gecer biran once 😔
Cansu424 Faziletttt valla herseyi denicek durumdayim suan zaten canım onuda denerim cok tesekkur ederim 🙏🏻❤
Sunu Allah yardımcın olsun canım bende olmuştum havaleden dönmüştüm bol bol sağmak tek yolu. Ama benden tavsiye lahana yada sıcak su gibi yaptığın müdahaleler, süt kanallarını açar ve daha fazla süt birikmesini sağlar
Cansu424 Sunu sıtma gibi oluyorum bende usuyorum ama atesim yuksek sıcak suya devam ediyorum sıcak su torbası lahanadan daha iyi geliyo daha da rahatlatıyo gibi geldi devam edicem canım cok tesekkur ederim ❤🙏
Cansu424 Mry acildeki doktor ben antibiyotik veremem kadin hastaliklarina gorunun dedi paZartesi gidecegim bende
Cansu424 Gis havlu ıslakmı olucak yoksa kuru sıcakmı acaba ıslak oldugu zaman soguyor daha kotu oluyor sanki gogusumun ucunda yara yok ama bu mastitten sonra emerken cok acıyor ama ben genede krem sureyim madem
Gis Cansu424 havluyu kaynar suya batirip cikarip koyabilirsiniz Kuru havluyi nasil isitirsiniz bilemedim o da olur tabii. Maksat meneye sicak temas etmesi. Sicak dus bile olur
Cansu424 Mry benle ilgilenmediler pek maalesef dinlemedi bile dogru duzgun simdi kızarıklıgı baya gecti pazartesiyi bekliycem artik