pamukpamukoldum Bugun 2 doktora gittim Biri 8+5 diyo Diğeri 6+5 kalp atısları duyulmadı Sorun varki kalp atısı yok dediler Bebeği alalım diyolar Napcam yardım edin nolur akıl verin 🙏
Dilberlila pamukpamukoldum iki doktor nasıl farklı gün tahmini yapıyor son adetinin ilk gününden hesaplanıyor gebeliğin geç döllenme de olmus olabilir
kerimannesi pamukpamukoldum kanaman fln var mi peki yoksa bence bekle birax dr her dedigine kullak asma bak bana cocuk down sendrom aldir fln dedler aldirmadim bak dogum yaptım hic bisey yok cocukra
34_21_23 pamukpamukoldum aynı şeyi bende yaşadım 4 tane doktor gezdim acillerden giriş yaptım. Haftayla uyumlu değil gelişimi 6. Haftada kalmıştı kalp atışı yoktu bütün doktorlar kalp atışının olmadığını kürtaj olmam gerektiğini söyledi. Başka doktorlara gidin teyit ettirin inşallah sağlıklıdır değilse de üzülmeyin Oluyor böyle şeyler genellikle sağlıksız gebelikler sonlanıyor allah sağlıklı sıhhatli yeniden nasip etsin.
serenty_123 Aynı şey başıma geldi malesef 8 haftalık olması gereken zamanda 6+5 te kalmıştı kalbi durmuş gelişememiş 2 doktor gezdim detaylida da bakıldı kan akışı damarları kırmızı olması gerekirken maviydi kürtaj olmak zorunda kaldım malesef
pamukpamukoldum kerimannesi kanama filan yok Bebek zehirlermi beni Nasıl anlarım zehirlediğini onuda düşünüyorum
Dilberlila pamukpamukoldum bebek vardır kalp duyulmuyorsa ya bebek gelişmedi yada geç döllendiği için kalbi biraz geç gelişebilir son adet tarihinin ilk gününden hesap et iste suan en fazla 8 haftalıkta kalp olusmus olur
34_21_23 pamukpamukoldum zehirlenme olmuyor o haftalarda eğer durmuşsa vücut bi şekilde atıyor kanama başlıyor bi süre sonra. Yeni zehirlenme yapması için büyük olması lazım
Minikbebek25 pamukpamukoldum önceden kalp atışı duymuş muydun kan akışı var mı bebeğe haftasına bakma geç döllenme de olabilir
Minikbebek25 pamukpamukoldum geç döllenme olabilir hafta farklılığı olduğu için biraz bekle bence inşallah sağlıklı gebeliktir Rabbim yardımcın olsun