Deniz95 Haftamda ilk hareketleri hissettim daha çok kayma gıdıklanma şeklinde oluyordu. Bir- bir buçuk hafta Her gün hissettim nerdeyse ama 17 ye girdiğimden beri doğru düzgün hissedemiyorum artık zaten kayma gıdıklanma gibi değil olunca pıt pıt şeklinde oluyor ama çok hafif oluyor ve bazı günler nerdeyse hiç hissetmiyorum bazı günler bie kaç kere hissddiyorum. Uzanınca çok az hissediyorum arada ama önceden daha sık hissediyordum. Sizlerin nasıl böyle olması normal mi ?
hanibazen Deniz95 ben 20. Haftada hissetmeye başladım 1 gün hissetsem 3 gün ortalarda olmadığı olabiliyo. Ama bu haftalarda çok normalmiş sizin daha da erken hafta olduğu için daha da normal o zaman 😅
ogrencianne35 Deniz95 20+4 deyiz son 5 gün dur her gece kıpır kıpır annesinin kuzusu bende çok hareketli bir insanim bebeğimin sakin olacağına hıc ihtimal vermiyorum zaten 🤣
Deniz95 hanibazen önceki haftalarda daha iyi hissedip şimdi böyle olunca korktum ister istemez diyorum büyüdükçe daha çok hissetmem lazım diye sürekli kendimi dinler oldum
Nuray23 Canim haftan kucuk zaten duzenli olmaz. Ben 20.haftanin sonunda ilk hissetmistim ama 1 kere hissediyodum 3 4 gun hissetmiyodum. 24 den sonra filan biraz daha duzenli olmaya baslamisti diyebilirim
mrsbiyolog 23 hafta olduk hala keyfi yerine gelince kendini hissettiriyor hamsicim 🥰 3 gündür ortada yok mesela