NafiyeSara kızlar cok cok cok halsızım elim kolum kalkmiyo kan değerlerim temiz 7 haftalık hamileyim mide bulantısı var ve panıkatağım var acaba hamilelik mi yoksa panik atakmi bilmiyorum cok üzülüyorum
Banu_alper NafiyeSara bende 7. Haftalik hamileyim ve ayniyim dunyanin butun isini yapmis gibi yorgunum cogu zaman herseyi birakip yatiyorum bulanti desen fena ama normal durumlar degisen hormonlar kendini sikintiya sokma dinlen bol bol zamanla azaliyor
Himom NafiyeSara çook normal canım endişelenme.. ben de öyleydim o haftalarda ve o bulantı 17. Haftaya kadar sürdü kafamı kaldıramıyordum. Vücut gebeliğe alışıyor kabulleniyor kolay değil.. ama sonra güzel geçiyor mide yanmaları hariç 😅
Eminos123 NafiyeSara bende de oldu cok fenaydim bide oglum var benden ilgi oyun bekleyen elhamdulillah gecti geciyor endiselenmeyin
NafiyeSara Banu_alper inşallah canım yani normal değilmiş de sanki anksiyete den dolayı olmuş diye düşünmeye başladım iyice kötü oluyorum allah kolaylık versin hepimize inşallah
bus91 NafiyeSara hayır cok normal ben ilk 3 ay uyudum canım yenek yıyıp uyuyordum çalışıyorum pc başında bıle elim yuzumde uyurdum geçiyor merak etme
Banu_alper NafiyeSara dusunceye insan herseyi yapabiliyor kendine olumlu dusun boyle bir rahatsizligin varsa tetikleme gecicek yaklasik 10 hafta sonra bir dugmeye basiliyor gibi genelde geciyor benim ikinci bebe de ondan sabirla bekliyorum insallah kolayca geciverir 🤲🏼
Beyzan NafiyeSara Cok normal ben ilk gebeliğimde saatlerce yatar uyurdum ama çok uzun sürmüyor 12. Hafta gibi enerjik olmaya başlıyorsun. Hiç takılma eğer yatma isteğine eşlik eden bir karamsar ruh hali yoksa sal gitsin yat uyu 😀