Havva ogretmmenanne herşey normaldi canım ama düşük tehlikesi erken doğum riski vardı sadece banyo tuvalet için ayağa kalkıyordum çok iğne serum yedim sanırım ondan diyorum. Kesinlikle öyle oluyor
ogretmmenanne Havva önce sağlık elinde olan çok bişey yokmuş öyleyse. Sağlıklı olsunlar da kilo nedir ki? 🌸
bademsekeri42 Busraailker 11+3 daha kilo almadık bakalım mide bulantısından bişey yiyemiyorum ondan galiba
Ozgulos Busraailker 34. Hafta 14 kilo, ne bulsam yiyorum valla, doktor diyet yap diye kızıyor ama yapamıyorum🙈🤗😁
Sevde0281 Busraailker 25+6 yarın tartilicaz. Son tartildigimda 20 haftalikti verdiğim ilk haftalar kusmadan dolayı dört kilo vermiştim aynı kiloyu geri aldım 20 haftaya kdr bakalım yarın belli olucak 🥰
ikiponcik_annesi ogretmmenanne bünye meselesi o zaman metabolizmanız hızlı olabilir olsun gerçi bebişler sağlıklı olsun diyelim 🙏
Kbrarn1 Busraailker ben de 27. Hafta 10 kiloyum sanırım doğuma kadar daha da alacağım🙊62. 50 ile başladım şu an 72.50 yim
ebru5855 Tuba04 bebek 500 gram olmuş iki gün önce gittim doktora hamileliğin başından beri bulantım olduğu için aksine 2 kilo verdim daha alamadım o yüzden