MerveDC Haftamdayım 10 dk da bir belime agrılar saplanıyor adet agrısı gibi dogum mu bu? Yada nedir bilen yazsın lütfen 😔
DilekAlkanat MerveDC belimde agri ve birden bicak gibi saplanip belden girip karnimin on tarafindan cikan saclarim vardi. Meger acilmam olmus.
Rmyskrkus MerveDC 38 +4 te aynı sancılarla gittim ve doğum sancısı idi karnı toplanıp kasiliyormu bu arada
FatmaOrhan Benim bildiğim kasıklara girer Doğum sancısı ablamda bizzat yanında gördüm şahit oldum önce yarım saatte bir oluyordu sonra dakikalara düşmeye başladı sıklaştı ama bilemicem inşallah erken Doğum yapmazsın canm 🙁
gul35 Doğum Sancısın da sadece bele vurmuyor kasıklara ve bacaklarının üst tarafına da ağrılar saplanıyor .dk tut dediğin gibi 10 dk da bir mi devam ediyor sonra dk sayısı azalıyormu diye bak hatta en güzeli dr git riske atma kendini geçmiş olsun
CerenSelvi Bence doktora gidin. Doğum olmasa bild o sıklıktaki sancının bir sebebi olmalı. Riske atmayın derim
MerveDC Rmyskrkus yok karında agrı yok belim çok sancı yapıyor belli aralıklarla ama çok şiddetli bi agrı
Hazirana MerveDC beldende vurabiliyo karin sart degil dogum sancisi olabilir 5 dk bire dusurse git bence
Zeze03 En belirgin özelliği kaç dakikada bir geldiğimymiş cnm dakika tut Ancak öyle anlaşılır 10 dk 3 kez en az ağrı olması gerek ve her gelişimde şiddeti Artacak