Hamsicikk Bebişler gece mi uyuyor , gündüz mü uyuyor kızlar ? Benim ki gündüz benle hareket halinde, hatta kısıtlıyor hareketlerimi. Gecede benle mışıl mışıl uyuyor 😅 tam tersi olması gerekmiyor mu tuhaflık seziyorum 🤷♀️😅
Hamileyim-mutluyum Hamsicikk Ben de gece pek hissetmiyorum canım uyuyor diye ellemiyorum ama gündüz daha hareketli özellikle yemek yedikten sonra hareket ediyor 😂
Minisannesi2904 Hamsicikk ne gece uyuyo ne gündüz içerde bir savaş halinde 🤣🤣🤣 özellikle geceleri kımıl kımıl çok can yakıyo ama kendi kendime seviyorum onu😍😍
Hamsicikk oleyy aynıyızzz 🤣 millet uykularım haram oldu şarkılarını söylemeye başlamış bileee bende gözümü açamıyorum oh misler gibi. Nazar değmesin 🌸 kaçıncı haftadasın. Ben 27 Hamileyim-mutluyum
Hamileyim-mutluyum Hamsicikk 26.haftayım canım cinsiyetimiz kız üstelik öyle herkesin anlattığı gibi kıpır kıpırda değil çok nadir hareket ediyor yemekten sonra uzanınca bizim ki biraz tembel galiba😂😂😂
Hamsicikk Busbus58 yaaa 🥰 sizin için zor olur heleki ileriki haftalarda .. ay bnmkine nazar degmesn gceleri ses seda yk mışıl mışıll 🤣
bus91 Hamileyim-mutluyum bende aynı sanırım uykucu 4 boyutlu da doktor okadar uğraştı uyanmadı şimdide akşamları yan yatarsam falan arada pıt pıt vuruyor 25 haftadayım bende 😂
Zeynepreyyan Hamsicikk gece 1 de bir başlıyor 3 bucuga kadar en az devam ediyor . Gün içerisinde fazla vurmuyor
Seher112 Hamsicikk biz 27+1 iz gündüz az hareketli ama gece hiç durmuyor sabaha kadAr hareketli uyutmuyor beni
Zeynepreyyan Hamsicikk 😂😂 amin inşallah. İnşallah olmaz…kızımda böyle sabaha kadar vururdu ama çok şükür gece uykusunda çok uyanmazdi