None Mom050 beklemek çok zor böyle zaman geçmiyor gibi maalesef ama kan testini 2 ya da 3 gün sonra tekrarlarsanız hergün iki katından fazla artacak şekilde çıkması lazım gebelik için. Birazcıcık sabır.🙈
elisa123 Elif3406 Canım kimyasal dan sonra nezamn sağlıklı gebelik yasadınız ve bunula alakalı neler yaptınız
Elif3406 elisa123 2 ay sonra canım açıkcası kimyasal gebelik yaşarken planlı bi gebelik planım yoktu. Ama bi kaç kişi o zaman hamile kalman yakındır demişti gerçekten de öyle oldu 😌 kimyasal gebelik sürecini ben geçirdikten sonra öğrendim. Tahmin ederek gitmiştim doktora. Doktorum yine genel olarak muayene etti bi sorun var mı diye yoktu çok şükür. Sonrada zaten hamile kaldım. Normal düşük gibi değil bi yasak koymadı doktorum.
Mom050 Sağolun hanımlar, evet sabır bu ara epey lazım olacak😃ne tuhaf aslında öyle aşırı çocuk isteğiyle girmedim gibi bu işe sorumluluğu beni korkutuyordu ama şimdi olur gibi olunca da sabırsızlaştım😅
Mom050 blueberyy00 benimki yuvarlak konuştu şüpheli gebelik gibi şuan dedi reglin gecikmemiş kese oluşmuş mu falan ben bilemem kadın doğuma muayene ol dedi😃
blueberyy00 Mom050 ay o doktorlar bi sinir zaten bende doktorumu arıycam görüşeceğim daha bakalım o Ne söyleyecek
Mom050 Hanımlar günaydın. Bugün meraktan bi tane daha test yaptım. Foto ekleyeceğim. Bana dünküne göre bi tık daha koyu geldi sanki. Bu değerimin düne göre yükseldiğini mi gösterir eğer koyulaşmışsa https://imgyukle.com/i/HZwqhp
tugbakadir Mom050 büyük ihtimalle pozitif canım var yani benim de ilk çok silik çıkmıştı ertesi sabah yaptığımda renk gittikçe koyulaşıyordu bi kan ver istersen canım
Rabiskooo Mom050 canım evet yükselmiş gibi değer ama en güzeli 2 güne bir kan vermen senin değer 2 katı yükseliyor mu diye bakman gerek yukselmezse kimyasal gebelik olabilir dış gebelik olabilir ihmal etme dış geblikse filan ben malesef doktor ihmali den dolayı tüpün birinden oldum sen ayın 9nu bekleme git kan ver eğer artış düzenli değilse dış gebelikden şüphelenirse doktorun ona göre tedavi uygulanır
blueberyy00 Mom050 yaaa bende senin gibiyim bugün dayanamadım yeniden yaptım baktım koyulaşma var mi diye vardı seninkindede var inşallah sıra keseyi bebeği kalp atışını görmekte aynı günlerdeyiz haberleşelim
Mom050 blueberyy00 tahlil sonucum çıkana kadar nöbet değişimi oldu sonuca bakan doktor bi ilginç tipti zaten emeklerine mesleklerine saygım sonsuz ama 🤷♀️ önceki tahlili isteyen doktor sıcakkanlı nazik bi doktordu sonuca o baksa daha adam akıllı bir yanıt alabilirdim en azından net konuşmasa da o da erken olduğu için kafamda bu kadar soru işareti kalmaz sorularıma cevap verirdi. Sağlık olsun. Beklemedeyim bakalım. Hakkımızda hayırlısı 🤲yaz mutlaka sen de durumu