Mom050 Kızlar o kadar bekledim sonucu doktorla görüşeyim diye ama boşuna bekledim galiba değer 52 çıkmış şüpheli gebelik gibi görünüyo ama ben bilemem kadın doğumla görüş dedi 😃
2minnnakannesi Mom050 çok yeni benim de öyle çıkmıştı sonra yine kan verdim 2 aylık hamile olduğumu öğrendim . Yani var ama suan çok yeni seninki de hayırlı olsun canım
Morperi Mom050 canımm daha adetin geçmediği için böyle çıkması normal bende 23le öğrenmiştim, 2 veya 4 gün sonra tekrar kan ver 🤩 önemli olan artış şuan 25+2 oldum
Mom050 Elifkskl tamamdır, teşekkür ederim🤲inşallah sıkıntısız ilerler. Zaten ayın 9una kadın hast randevu almıştım duruma göre gider onla da görüşürüm artık bi sıkıntı olmazsa
Pelinmutlu Mom050 gebelik var büyük ihtimal canım benim de böyle çıkmıştı erken olduğu zaman silik çıkıyor 3-4 haftalık falan hastaneye gidip kan ver hemen 😍 hayırlı olsun şimdiden
Pelinmutlu Mom050 gecikmeni beklemeye gerek yok ki kanı ver gidip hastaneye zaten 2 gün sonra tekrar gelmeni söylüyor 2 gün sonra tekrar kan veriyorsun hormon artışın var kı diye bakıyorlar ❤️ Git bence vakit kaybetmeden
Mom050 Pelinmutlu kan verdim değerim 52 çıktı ama doktor şüpheli gebelik dedi erken diye heralde bakalım 2 gün sonra tekrar bakıcam.
Mom050 Pelinmutlu acilden baktırdım kadın doğuma görün dedi bişey söylemek istemedi 2 gün sonra gel değerine bakalım da demedi😃2 gün sonra tekrar idrarda bakarım koyulaşırsa heralde artmış hormon demek olur ona göre kadın doğuma giderim dedim