aysee_nnur Doktorum hiç açılman yok suni sancı alıp sadece acı çekersin sezeryana alalım diyor hiç açılması yokken suni sancı alıp doğum yapan var mı acil lütfen 🙏🏻
Nesli87 aysee_nnur benim ilk dogumum da hiç acilmam sancım yoktu suyum felan da gelmemişti. 40+5 de doğdu oğlum. Suni sancı denedi doktor. Ama bebeğin kalp atışları düşünce hemen sezaryen doğuma aldılar.
aysee_nnur Taze-anne 41 oldum artık daha fazla beklemek riskli dedi ama suyum falan herşey normal benim nişan falan da gelmedi rahmin kapalı suni sancı işe yaramaz dedi
Taze-anne aysee_nnur eğer ortada riskli bir durum varsa ben olsam beklemezdim. Sezeryan olsun ne farkedecek önemli olan bebeğimi sağlıklı bir şekilde kucağıma almam. Nasip böyleymiş derdim.
aysee_nnur Taze-anne tabi ki öyle ama herşey normal suyu iyi, kalp atışları sonra hareketleri normal sadece doktorum biraz sezeryan yanlısı gibi o yüzden suni ile denemek istiyorum ama günü biraz ilerledi o kafamı karıştırıyor
Taze-anne aysee_nnur allah yardımcınız olsun o halde. Sağ salim bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah 💕
sagsbry Açılman olması için bişeyler yapmayı dene istersen.. Sıcak suya otur mesela merdiven in çık vs buna benzer şeyler yap son çare olarak sezeryan olursun.. Tabi herşeyin normal bir riskin yoksa yap 🌼
aysee_nnur sagsbry her şeyi deniyorum sıcak suya oturmadım ama sürekli sıcak duş alıyorum yürüyüş merdiven hurma ananas ne bulduysam denedim sanırım 😅 bide sıcak suya oturmayı deneyeyim
aysee_nnur Eise 41 oldum bu gün ama bana hiç bakmadılar acılma var mı yok mu sadece nst ye bağlıyorlar ve sezeryan günü verdi tuhaf olan o suni veremem işe yaramaz rahmin açık değil dedi bakmadan
sagsbry aysee_nnur Allah kolaylık versin Bitanem 🌼 bir ağrıda kurtul inşallah 🤲🏻 dene bakalım faydası olur belki
pptya01 aysee_nnur 1 cm bile değil demişlerdi çok sancı çekmiştim ama açılma olmamıştı suniyle 3 buçuk saatge doğurdum
aysee_nnur pptya01 maşallah ne güzel işte olma ihtimali var denemek istiyorum ama doktorum direkt olmaz dedi
pptya01 aysee_nnur 2 gün nişan gibi kanamam oldu 1 cm bile açıklığım yoktu sezeryan dedi istemedim suni verelim o zaman dedi öyle başladık kolay değildi ama şükür normal doğum oldu mutlaka normal denenmeli bence
[silindi] aysee_nnur sancısız 6cm acıklıgım oldugu halde suni sancı taktılar 10 cm olana kadar öldüm geberdim hiç acılma olmadan suni sancı cok zor olur bence çatınız nasılmış darsa hiç ugrasmayın
aysee_nnur [silindi] ya dediğim gibi ultrasonla bakıp anlaşılır mı çatı okuduğum kadarıyla faklı alttan bakılıyor bana sadece ultrasonla bakıp suyun iyi kilosu boyu normal diyip gönderiyor Bir de nst ye gönderiyor hiç bişey demiyor